JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Cześć. Kupiony za bodajże 120zł aby łatwiej i szybciej myć nadkola i felgi. Udźwig 2,5t co wydaję się optymalną wartością do użytku domowego (i nie tylko). Urządzenie posiada kółeczka do łatwego manewrowania i ustawiania właściwej pozycji pod autem. Dodatkowo rączka obraca się o 360st. więc nawet w ciasnym pomieszczeniu można coś zdziałać ;) Zakres podnoszenia to 89-359mm więc wejść pod auto można ;) Jak ktoś nie ma porządnego podnośnika a rozgląda się za takim to może skupić się na tym produkcie.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Z nieba spadło. Od jakiegoś czasu myślałem o żabie. Żeby w końcu ściągnąć koła i felgi od środka zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 http://moto.allegro.pl/podnosnik-niskop ... 56459.html To dokładnie ta aukcja, tak się złożyło, że również z Białegostoku :D W przeciwieństwie do konkurencji (miałem porównanie z tańszą Toyą), prezentowany podnośnik wygląda o wiele stabilniej i masywniej, mnie przekonał ;) Dla mnie rzecz niezbędna aby porządnie umyć i zabezpieczyć felgi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Taki podnosnik to fajna rzecz. Ja zbieram na koziołki, niestety dobre, 2 tonowe kosztują ok 80 zł sztuka. Ja samochodów mam 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi