JJ. Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a po glince na szybie nie powstają hologramy? miękką zupełnie robiłes?:D Szyba jest baaardzo twarda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 czyli palnąłem gafę? :oops: wolałem się zapytać, a jak nałożę wosk na szybe to nie ma problemów z wycieraczkami/widocznością? płyn ma w sobie alkohol także nei wiem czy to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Woskowanie szyby? jakiś sealant to jeszcze. Ale na boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 yhm:) dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to prawie jak po odtłuszczeniu si? słyszałem kiedyś że po klinie gorącą wodą żeby przemyć, tak mi lakiernik kiedyś mówił ale czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 U mnie jak się nawoskuje przednią szybę, to woda szybciej spływa z szyby podczas wycierania wycieraczkami no i wycieraczki jadą równo, nie przeskakują, tak jakby... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi