Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 grzebiąc w sieci wyłowiłem coś takiego: http://www.hondaplaza.pl/Default.aspx?tabid=1355 Ciekawe jacy inni producenci mają coś takiego i kto to dla nich produkuje? Jako, że nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić to proszę admina o stosowny "przerzut" tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ceny maja "równe". A sporo firm ma tzw "swoje". Niektóre pewnie nie są złe, część pewnie zwykła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 wolę lepsze produkty i równiejsze ceny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 BMW ma kosmetyki, nie wiem jakiego producenta. Jaguar, VW, Mercedes. Nawet Skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Renault też. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 bmw ztcw ma sonaxa, przynajmniej do skór... jaguar to nie czasem autoglym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 bmw ztcw ma sonaxa, przynajmniej do skór... jaguar to nie czasem autoglym? Autoglym produkuje dla kilku marek m.in. Jaguar, Aston Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja do swojego BMW używałem ori środków z ASO. Do momentu jak nie kupiłem "lepszych" środków to byłem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi