marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Bardzo ciekawie się zapowiada ten szampon. ;) I fajnie opisane ;) I myślę, że nawet dawka zalecana nic woskowi nie zrobi. Ma neutralne ph. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Umyłem dzisiaj tym szamponem. Z ciepłą a nawet gorącą wodą. Pieni się całkiem dobrze. I co zauważyłem w miarę mycia "rozkręca się". Tzn coraz lepiej się pieni na samochodzie. zapach taki sobie, miętowy ludwik. Ale myje sie bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 niezłe kropelkowanie po collim tak przy okazji :o mi nawet na świeżo po woskowaniu tak nie kropelkuje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi