Rudy Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Klaniam sie nisko i witam szanowne grono detailierow. To juz drugie (chyba) polskie forum dotyczace auto detailingu, zatem quo vadis? :D Nie bede sie wpychał, na poczatek porozgladam sie dyskretnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No witaj ;) skądś Cie pamiętam :D tez miałeś "czerwony pagon" na KA :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Powitac i milego rozgladania zycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witamy witamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cześć Rudy!!! to forum jest na 102 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witamy w rodzinie. Rudy, czy to Ty od DOL'a? Zapraszamy, uśmiechamy się na Twoje przybycie. Kawa, herbata, whisky? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 zagladam ponownie, tym razem chory (przeziebienie)... mało do mnie dociera i słabo z kojarzeniem tak wiec pojawiaja sie pytania Czym jest 'czerwony pagon'? nie pamietam zebym cos dostał :D DOL`a hmmm tak ja napisałem, nie kojarze, nic mi to dzis nie mowi... W kazdym razie herbate poprosze i równie szeroko sie uśmiecham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 zagladam ponownie, tym razem chory (przeziebienie)... mało do mnie dociera i słabo z kojarzeniem tak wiec pojawiaja sie pytania Czym jest 'czerwony pagon'? nie pamietam zebym cos dostał :D DOL`a hmmm tak ja napisałem, nie kojarze, nic mi to dzis nie mowi... W kazdym razie herbate poprosze i równie szeroko sie uśmiecham. Mysle ze koledzy wiaza cie z "rydym Tygrysem" z KA a DOL to Diamentowa Ochrona Lakieru tam bylo jakies mocne zamieszanie w postach czy cus, ale to malo istotne zycze powrotu do zdrowia i milego pobytu na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 siema Rudello, atmosfera tu na forum podobna z tą na hh więc jest dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 zagladam ponownie, tym razem chory (przeziebienie)... mało do mnie dociera i słabo z kojarzeniem tak wiec pojawiaja sie pytania Czym jest 'czerwony pagon'? nie pamietam zebym cos dostał :D DOL`a hmmm tak ja napisałem, nie kojarze, nic mi to dzis nie mowi... W kazdym razie herbate poprosze i równie szeroko sie uśmiecham. Mysle ze koledzy wiaza cie z "rydym Tygrysem" z KA a DOL to Diamentowa Ochrona Lakieru tam bylo jakies mocne zamieszanie w postach czy cus, ale to malo istotne zycze powrotu do zdrowia i milego pobytu na tym forum Aaa.. dzieki za wytlumaczenie. Dzis lepiej sie czuje i ale nie jestem 'rudym tygrysem'. Jestem Rudy, Rudello i tyle :] Kuba, własnie takie miałem przeczucie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ahoj ahoj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 30 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no w koncu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi