kuba Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Przy okazji jesiennych porządków cyknąłem parę fotek. "szmatki" pady Tutaj widoczna moja najnowsza zdobycz czyli pady hex-logic o wielkości ~180mm bardzo przyjemnie się z nimi pracuje na dużych elementach :) kosmetyki aplikatory i parę pierdół Tutaj widać ciekawą rzecz, aplikator 3 kolorowy z chin przychodzi w różnych kolorystykach za każdym razem. Podobnie z gąbkowym aplikatorem raz jest bardziej kanciasty raz mniej. Mikrofibra max w tej dostawie np była odrobinę większa na szerokości i długości. na foty nie załapała się makita, skrzynki, bp, attack do felg, i parę innych pierdół W najbliższym czasie dojdzie parę rzeczy z dodo tylko nie mogę się zdecydować który sampel zakupić no i nie ma lpl na stanie nigdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Piekna kolorowa kolekcja ale widze ze kolega tez pasiekochrony posiada ale bez "Radia Maryja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 :shock: :shock: :shock: Na mnie wrażenie robi kolekcja padów MS, ale i reszta godna profi detailera - Smart Wax króluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Piekna kolorowa kolekcja ale widze ze kolega tez pasiekochrony posiada ale bez "Radia Maryja" Mówisz o tych pięknych kaloszach w rogu ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Piekna kolorowa kolekcja ale widze ze kolega tez pasiekochrony posiada ale bez "Radia Maryja" Mówisz o tych pięknych kaloszach w rogu ? :D Nie Kuba, o sluchawkach ktore ochraniaja twoje pasieki odczas pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 O, mój szampon, widzę. Ile ciśniesz Smartwaxa do wiadra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie takie pierdoły ;) Nie kusi Cię, żeby innych posmakować :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Noo słuchafony muszą być bez nich to jest tragedia po 10godzinach pracy. Podobno takich Peltorów używają również na lotniskach. Kusi kusi dlatego robię zamówienie na parę rzeczy od Dodo, i parę innych firm jeszcze :D Chciałbym przetestować parę wosków jeszcze i czegoś do polerowania ale delikatniejszego niż FC+ i Heavy Compound od SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 :shock: :shock: :shock: Na mnie wrażenie robi kolekcja padów MS, ale i reszta godna profi detailera - Smart Wax króluje ;) Jeśli pod MS rozumiesz Monster Shine to nie mam żadnego takiego pada. Mam pady 3m, Hex-Logic, Metabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jakubie, jak to dobrze, że zamieściłeś zdjęcie swojej kolekcji. Czy tak zniszczone pady (biały, żółty, pomarańczowy, zielony) nadają się do dalszej pracy? Mam taki sam problem i nie wiem czy podchodzić z nimi do lakieru.. :roll: Poza tym bardzo ładnie.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kuba, a ja mam pytanko ile razy używałeś tej rękawicy do mycia z pierwszego zdjęcia? Bo moja nie jest już taka puszysta... BTW fajnie się prezentują te smartwaxy ;) oczywiście jak i cała reszta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Kuba, a ja mam pytanko ile razy używałeś tej rękawicy do mycia z pierwszego zdjęcia? Bo moja nie jest już taka puszysta... BTW fajnie się prezentują te smartwaxy ;) oczywiście jak i cała reszta :) Traci puszystość to prawda dlatego ja wymieniam swoją tak co rok. A stara ma bardziej brudne zastosowania potem hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dziś przyszła hihihi ale sie cieszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czy tak zniszczone pady (biały, żółty, pomarańczowy, zielony) nadają się do dalszej pracy? Mam taki sam problem i nie wiem czy podchodzić z nimi do lakieru.. :roll:To jak? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czy tak zniszczone pady (biały, żółty, pomarańczowy, zielony) nadają się do dalszej pracy? Mam taki sam problem i nie wiem czy podchodzić z nimi do lakieru.. :roll:To jak? ;) zółty średnio. zielony i pomarańczowy można jeszcze wykorzystać di czegoś moim zdaniem, biały też. Generalnie już dawno nie korzystałem z tych 3m i tak jakoś sobie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kuba a w masz w sprzedaży również pady czy tylko smartwax? A jak nie to gdzie w B-czy zaopatrujesz się? Tych hex-logic jestem ciekaw. Na wielu filmach w YT widziałem że amerykanie używają właśnie takich z taką strukturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kuba a w masz w sprzedaży również pady czy tylko smartwax? A jak nie to gdzie w B-czy zaopatrujesz się? Tych hex-logic jestem ciekaw. Na wielu filmach w YT widziałem że amerykanie używają właśnie takich z taką strukturą. Mam pady też. Nie wiem ile ich zostało jeszcze. Powiedz jakie cię interesują to sprawdzę. Na pewno mam trochę 150mm hex logi nie wiem czy zostały jeszcze 125mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi