wrobel Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witajcie maniacy. Jestem Przemek i od 2 lat nie umiem umyć normalnie samochodu ;) Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać :lol: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Czesc Przemek tzn ze jestes tak samo chory jak My :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Siemanko :lol: a który z nas normalnie myje :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam w rodzinie. Panie i Panowie, a o czym ten Pan mówi? Normalnie? Rozumie, że zmywakiem do naczyn jest nienormalnie. Ale jak jest to normalnie? Bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć!!! od 2 lat nie umiem umyć normalnie samochoduMy myjemy normalnie, to wszyscy inni nie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi