marctwain Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://slajdzik.pl/slajd/epic-rzadzi-2853 :lol: :lol: :lol: trzeba podgłośnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 6 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 o ja :lol: :D niezłe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 O jacie!!!! :shock: Widziałem wcześniej parę fotek mondka ale ten slide show powala. Wpisuję Epic Amigo na moją listę "must have" ;) Mariusz, czekamy na info o trwałości tego sealanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 9 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 super!! 3 tygodnie temu zafundowałem mojej buni doładnie taką samą kurację Amigo + Epic, wczoraj poprawiłem Griots Garage Speed Shine i dzisiaj trasę z wawy do katowic przejechałem z prędkością światła :lol: a tak na serio to super efekt, zobaczymy jak z wytrzymałością :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi