marctwain Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tak wygląda: Użyłem go dzisiaj drugi raz. Od ostatniego efekt spokojnie się utrzymał. Przecieranie w trakcie nie "ruszyło" efektu. Daje bardzo delikatny, perlisty połysk. bardzo łatwo się aplikuje i wyciera. Nie ma różnicy czy bezpośrednio na kokpit czy na mf. Nie jest tłusty. Nie zostawia na lakierowanych plastikach śladów i smug. Ma bardzo przyjemny, dyskretny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Bardzo podoba mi się ten efekt! Jakie to auto/marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ford mondeo 2005. KK. Kombiklekot. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 To się cieszę, bo u mnie w Focusie II efekt będzie taki sam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ford mondeo 2005. KK. Kombiklekot. :lol:Ah to plastikowe drewno;) hehe a jak sie sprawuje automat w mondku? muli czy daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Daje radę po chipie. I ten jest lepszy od poprzedniego 4-biegowego, który nawalał. ;) I wygoda jak siemasz wiktor. Chyba nie zamienię na manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Chyba nie zamienię na manuala.Jeszcze nie spotkałem takiego co pojeździł automatem i wrócił do manuala - no chyba że z przymusu :lol: Koch wygląda ładnie na plastikach 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Chyba nie zamienię na manuala.Jeszcze nie spotkałem takiego co pojeździł automatem i wrócił do manuala - no chyba że z przymusu :lol: Koch wygląda ładnie na plastikach 8-) Też bym chciał przyszłe auto z automatem ah te marzenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi