zibi_j1 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Cześć. Jestem Zibi. Mam 22 latka i dorobiłem się wymarzonego autka. Niestety trzeba nad nim popracować i w tej sprawie zawitałem do was. Mam nadzieję, ze wspólnie znajdziemy jakiś sposób żeby doprowadzić go do takiego stanu, na jaki zasługuje. postaram się podzielić z Wami tym jak to wygląda i co już zrobię. dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witaj Zibi, mamy nadziej ze damy rade pomoc.Moze nam napiszesz cos wiecej o tym pojezdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Cześć Zibi!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No to kolorek mamy podobny na mondkach ;) Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi