uri90 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 moje małe co nie co: wersja wyjazdowa :D na tym na pewno nie poprzestane :D plany na przyszłość oczywiście są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dosyć sporo ;) I uporządkowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 marctwain, tylko do zdj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Spryciarz :lol: Ja do zdjęć miałem ściany na biało oblecieć ale pędzle się pokończyły :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 siakieś tam duperołki jeszcze przyszły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A zapalniczka w gratisie była? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A zapalniczka w gratisie była? ;) tak ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Te pady Megsa są takie żółciutkie za młodu, ale po pierwszym praniu jest już klops. Z mojego nawet wosk porządnie nie zszedł. A naklejki Megsa wymiatają, u mnie jedna wylądowała na wózku, a druga na wiadrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Gratulacje. Kiedy testy glinki i 1000hp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Te pady Megsa są takie żółciutkie za młodu, ale po pierwszym praniu jest już klops. Z mojego nawet wosk porządnie nie zszedł.Niestety aplikatory wyglądają pięknie gdy są nowe. Już po pierwszym użyciu ich ,,forma diametralnie spada" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ekhangel, muszę kupić skrzyneczkę na pedzelki aplikatory itp i u mnie naklejka wyladuje wlasnie tam, chociaż to trochę pseudowizytówka bo jedyne kosm. jakie mam z megsa to a :lol: plikatory :lol: jakoś nie mogę sie przekonac do megsa, polubiłem AG i chyba zaczynam lubić FK :D SZYBA, Czakam na kilka dni wolnego czasu żeby przygotować auto rodziców do zimy, więc bedzie okazja przetestować nabytki bedzie cały proces oprócz maszynowej korekty lakieru więc pochwalę sie na pewno w odpowiednim do tego dziale :D FK już przetestowałęm poki co na masce swojego auta i jestem zadowolony z pierwszego zapoznania sie z nim :D MetalMagnes, mimo wszystko czymś specyfiki trzeba nakłądać :D pozdrowienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi