shifty Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Hej. Podsyłam filmik z Bąkiem bo tak się nazywa ten samochód :twisted: Miałem kilka fotek zanim przystąpiliśmy do pracy i posiałem gdzieś kartę pamięci :( , ale uwierzcie mi, że to auto to był totalny chlew w wewnątrz i na zewnątrz. Przedni zderzak musiał zostać polakierowany bo przez rok czasu nikt nie raczył zmyć robali i przeżarły się całkowicie. Do tego na każdym elemencie wżery i kółka, a całość bez połysku, a lakier szorstki jak pumeks :D Tak wygląda po robocie w pełnym słońcu ;) http://www.youtube.com/watch?v=FAwqmPVO55Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 E no Slawek gicior zawsze mowilem ze Wloskie auta sa fane nawet Fiacik, bardzo ladnie wyszlo. PS.Na parking pojechaliscie o 5.00 rano czy co ze tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No zajebiscie slonko sie mieni i te refleksy ze slonca... bajka :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nie o 5 tylko pewnie ogrodzili taśmą żeby nikt nie podjechał i nie przykurzył tak pięknej roboty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 fajnuisi czarnuszek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mi też się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Kumpel jeździł takim chwilowo, w kolorze jasnoniebieskim. W środku plastiki w tym samym kolorze - śmialiśmy się więc z niego, że jeździ lodówką, bo ogólna stylistyka budy i wnętrza wszystkim się właśnie z lodówką kojarzyła. Cóż, fajny wóz, tylko jak wpakowaliśmy się w czterech, to auto sprawiało wrażenie, jakby miało się wywalić na ostrzejszym zakręcie. Ale nasi rodacy przyzwyczajeni do 126p powinni na to przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Pikna pińcetka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 E no Slawek gicior zawsze mowilem ze Wloskie auta sa fane nawet Fiacik, bardzo ladnie wyszlo. PS.Na parking pojechaliscie o 5.00 rano czy co ze tak pusto? Nie, to było ok 16. Wiesz Seba u nas jest kryzys stąd mało aut przed galeriami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnie samego auta to powiem tak. Wersja 1.4 Sport, nie dość, że nie jeździ to do tego pali jak smok :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pięknie wyszło :) Jak ja lubię ciemne lakiery :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja przepraszam za bezczelność i bezpruderyjność, ale czy tam są hologramy? :? Od 10 sekundy na drzwiach i błotniku widzę 3D. Dalej nie oglądałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bardziej prawdopodobne ze to slady po przeciagnieciu mf niz 3D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 3D bez wątpienia jest, chodzi tylko o dojście od czego :) W żadnym wypadku nie zarzucam tutaj żadnego braku profesjonalizmu w sferze korekty lakieru dla kolegi shifty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja przepraszam za bezczelność i bezpruderyjność, ale czy tam są hologramy? :? Od 10 sekundy na drzwiach i błotniku widzę 3D. Dalej nie oglądałem.. Nie znajdziesz tam nigdzie hologramów :D Jestem na nie ekstremalnie wyczulony :twisted: Raczej delikatny ślad po mikrofibrze i odbicie światła przy wypacaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Shifty, ja przez pojęcie hologramu rozumiem wszystko co mieni się kiedy "jeździmy" wzrokiem po lakierze pod światło :) No i wszystko wyjaśnione, nie ma żadnego problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 JJ. na tym aucie naprawde nie ma hologramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Już wszystko wyjaśnione, obejrzałem film do końca i zobaczyłem jaki kształt mają te obłoczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 A co za wosk nałożyłeś, ze się tak wypacał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Na auto poszedł diamond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To raczej niedotarcia niż pocenie, diamond to pewnie jakiś sealant przecież. W zeszłym zimę jeżdziłem 500 abarthem, śmieszne autko i też słabo jeździ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Diamond potrafi się wypacać, chociaż nie jest to reguła. Abarth jest bardzo fajny wizualnie i akustycznie. Co do jazdy to masz racje, dużo mu brakuje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi