mar_1981 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Na razie jest nie wiele ale pomału zbieram. Jak tylko ogarnę prąd w garażu to postaram się użyć swoich zbiorów. Żona i tak mi marudzi że za dużo kasy idzie na to :D I dzisiejszy nabytek :) Do tego wszystkiego sporo różnych pędzli i kilkanaście mikrofibr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Takie początki. ;) Nie rób za bardzo porządku. W lekkim bałaganie łatwiej ukryć nowe nabytki. I nie wyrzucaj na razie pustych opakowań :lol: A tym co masz ogarniesz autko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mów że dostałeś próbki itp :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 No tak ale cały czas nie mogę jej mówić że to same próbki i prezenty bo pomyśli że mam kogoś na boku :lol: A tak na poważnie to może i trochę ma racji bo przez 2 miesiące trochę przepuściłem na te "zabawki" ;) Ale powiem szczerze że wciągnęło mnie to i od zawsze jedyna rzecz na jaką nie szkoda mi kasy to samochód :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dziś przyszły nowe butelki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Z finesse będziesz bardzo zadowolony. Super czyści, ładnie pachnie i zostawia satynę na plastikach. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Rozcieńcza się ją czy wystarczy przelać do jakiegoś "psikacza" i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ja to brałem na gąbkę z butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No tak pytam tylko bo "magicy" z forum nieraz patenty mają różne. Choć w instrukcji jest żeby nie rozcieńczać szmatką nanosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nowy nabytek dziś kupiony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nowy nabytek dziś kupiony :D Będziesz zadowolony :) Z tuning-studio brałeś pewnie. Dzwonili do mnie wczoraj po jeden detailer. Jak będziesz chciał coś jeszcze z naszej oferty to odezwij się do mnie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No z tuning studio. Nie wiedziałem że masz w sprzedaży te środki. Na przyszłość będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kilka nowych smaków doszło wczoraj :D - POORBOY'S WORLD PROFESSIONAL POLISH - Smartdressing - Nielsen Tar & Glue Remover - Scholl Concepts Blue Tyres&Vinyl Care - Scholl Concepts SW20 polimer wax - Scholl Concepts S40 Niech się robi już ciepło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kurna Wy to jacys nalogowi zbieracze =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Narazie w większości tylko samplery bo chcę popróbować. Najbardziej chciałem spróbować Blue Scholla bo zachwalałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 No i pięknie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Marcin, skad takie piekne sample? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 mrcleaner dodał do oferty sporo sampli i ceny też OK :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Marcin jak ci się sprawuje polerka powerup'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 PowerUp kręci ale brak stabilizacji wk...wia ~x( Ogólnie nie jest źle jak na potrzeby domowe ale drugi raz bym jej nie kupił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Marcin, jak napisałeś na domowe styknie. Według mnie nie ma sensu wykładać ponad 1200 na rotację sporadycznie używaną. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Marcin, miałeś okazję pracować na maszynie ze stabilizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie miałem okazji niestety ale drażniące jest to że jak dociskasz tego Powerupa to bardzo zwalnia i np. trzeba podkręcać obroty przy dociku a jak popuszczasz to trzeba znów obroty podregulować. Taka trochę kombinatoryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Na wełniaku nie będziesz musiał tak cisnąć. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie miałem okazji niestety ale drażniące jest to że jak dociskasz tego Powerupa to bardzo zwalnia i np. trzeba podkręcać obroty przy dociku a jak popuszczasz to trzeba znów obroty podregulować. Taka trochę kombinatoryka.A co Ty sobie myslales bez kabinacji nie ma roboty a namecz zesz sie troche zeby efekt osiagnac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi