szynka Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A Ty co tak każdemu dopierda@S-< ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie miałem okazji niestety ale drażniące jest to że jak dociskasz tego Powerupa to bardzo zwalnia i np. trzeba podkręcać obroty przy dociku a jak popuszczasz to trzeba znów obroty podregulować. Taka trochę kombinatoryka.A co Ty sobie myslales bez kabinacji nie ma roboty a namecz zesz sie troche zeby efekt osiagnac :D :D A mnie brak stabilizacji nie wku...rza. Pewnie zmieniłabym zdanie, gdybym najpierw używała maszynę ze stabilizacją i przesiadła się na brak ;) W każdym razie ja mojego Einhella kupiłabym drugi raz, jak na razie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Być może jest mocniejszy (kW) i wówczas silnik też inaczej sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Dziś Kanar uczynił mnie szczęśliwym człowiekiem :p Siedzę teraz wącham oglądam...żona patrzy się na mnie jak na szurniętego...taki nałóg niestety =)) 1. Smart Polish 2. Mothers Protectant 3. Nielsen SAS 4. Nielsen Gold+ 5. DEOX 5 6. APC od SNB 7. Vinylex od SNB 8. Szampon od SNB 9. Wosk Bananowy od SNB 10. T&G od SNB 11. I Siuwaks na muchy od SNB W przyszłym miesiącu mam plana na QD ale jakiś chyba bardziej śmierdzący bo SmartDetail za dużo mi idzie przy aplikacji i nie mogę się opamiętać z psikaniem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Patrzcie Wy go, Marcin, sklep zakładasz? ;)) :lol: Naoglądał się próbek i połaskotało ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Uważam iż jakiś chaos w kolorach panuje na tej fotce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi