Administrator nox Opublikowano 30 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A tutaj zaraz po naturalnym deszczyku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zacnie ! Kreci mnie właśnie ten Carlack68 :ugeek: Robiłeś już coś NSC+LLS ? EDIT: Zapomniałem dodać - więcej zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Bardzo elegancko wygląda opelek ;) W plener go na zdjęcia ;) Czasami lakier lepiej wygląda w cieniu czy przy braku słońca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 30 Września 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 tak zrobiłem już parę aut , lada dzień będe miał projekt fabrycznie nowej x6 która będzie zabezpieczona właśnie taką kombinacja na jej przykładzie chce zrobić szczegółowy opis i fotorelacje NSC + LLS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 tak zrobiłem już parę aut , lada dzień będe miał projekt fabrycznie nowej x6 która będzie zabezpieczona właśnie taką kombinacja na jej przykładzie chce zrobić szczegółowy opis i fotorelacje NSC + LLS :)Super ! Koniecznie dawaj opis. BTW, być może to wiesz, ale tutaj znalazłem kikla ciekawych rzeczy na temat C68: http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=153076&highlight=carlack http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=159052&highlight=carlack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 bardzo ladne kropelki :) TYLKO JESZCZE NA SZYBE BY SIE PRZYDAŁA NIEWIDZIALNA WYCIERACZKA ZEBY NA SZYBIE TEZ TAKIE KROPELKI SIE POJAWIAŁY TO WTEDY EFEKT MIAŻDZY :d całe auto w kropelkach- to lubie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthur Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Efekt super :D Tylko ta srebrna listwa na klapie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Kropelki wzorcowe 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 1 Października 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 bardzo ladne kropelki :) TYLKO JESZCZE NA SZYBE BY SIE PRZYDAŁA NIEWIDZIALNA WYCIERACZKA ZEBY NA SZYBIE TEZ TAKIE KROPELKI SIE POJAWIAŁY TO WTEDY EFEKT MIAŻDZY :d całe auto w kropelkach- to lubie :D Niestety właściciel nie zdecydował sie na sealant window Kit z Car Lacka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mistrzowsko się kolor prezentuje ! Kropelki też piękne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi