kanar Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Lakier idealny, gładki jak lustro, najbardziej gładki jaki widziałem w życiu, bardzo delikatny, sam finish trwał kilka godzin. Lakier robił Julian ja wnętrze. Jak znajdę to wrzucę lepsze foty bo te są z tel. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Zgadzam sie Kanar fakt Lexus ma cos w sobie szczegolnie wykonczenia aut ale te rury wydechowe to chyba projektowali po duzej ilosci sake :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Te w zderzaku to takie jakby atrapy końcówek, w głębi są normalne wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Krzychu, a jaki motor pod maską tego Lexa???? Jeżeli w granicach 2-2,5 litra to te "fałszywe" końcówki wydechów to przerost formy nad treścią ;) Tak czy inaczej, Lex fajny jest :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ISF to chyba tylko z 5.0 silnikiem wychodził. Co nie zmienia faktu że jest niezłą kupą, i m5 np niszczy go pod każdym względem moim zdaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No silinik duzy 5,0 v8 430 km. Rozmiarowo to raczej porównałbym do M3. Dla mnie to auto jest świetne, podoba mi sie i ma genialny lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Piękne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 4 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wszystko ładnie pięknie tyle że w tym dziale chodzi i jakieś przyjemne dla oka fotki ukazujące bardziej efekt , tutaj tego nie ma . A lex bardzo ciekawy co do jego lakierów zgadzam się maja coś w sobie strasznie łatwo się poddają i lubią miękkie gąbki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No jest efekt odbicia sie kafelków lakierze :lol: Może i rzeczywiście nie ten dział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Krzysiek, widać, że dobra robota ;) Nie przejmuj się tymi malkontentami :lol: Dla mnie fura jest kozak, a końcówki wydechów spełniają bardzo ważną funkcję... I nie mówię tu o roli dekoracyjnej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi