Ekhangel Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam, Auta niestety mają to do siebie, że w garażu piekielnie się kurzą. Co rano wsiadając do auta widzę warstwę kurzu na lakierze. Jak sobie z tym radzicie - lecicie QD, czy tylko przecieracie mikrofibrą, a może specjalną szczotką? Megs oferuje taki bajer, ale oczywiście price tag 100 zł+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Niestety takie bajery kosztują. ten nie jest najdroższy. Można szukać dustera tańszego ;) Ja tego nie mam, nie używałem i używał nie będę. ;) A z takich "akcesoriów" to chyba jedyny rozsądny do tego służący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Czyli nie robisz nic w sprawie kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Podobnie jak w kwestii globalnego ocieplenia. :lol: Nie. Nie robię. Tylko w domu. A auto czeka na mycie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi