_Monika_ Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Niedawno Kuba zaproponował spotkanie w Toruniu. Na razie nie ma żadnych szczegółów - daty, godziny, miejsca. A może ktoś jeszcze byłby chętny? Z tego co wiem, to za dużo osób nie ma z Kuj-Pom, ale może coś uda się zorganizować ;) Kuba pisał, że pon-pt jest w Toruniu, ja codziennie. Jeśli chodzi o mnie to może być równie dobrze Bydg. Jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 No dobra to możemy się również umówić w mojej nowej miejscówce w którąś sobotę np. I zrobić takie większe spotkanie. Na wiosnę szykuje parę atrakcji ale na razie skromnie bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 O. To ja z miłą chęcią ;) Nie wiem w którą sobotę Ci pasuje i jak reszta chętnych by się zapatrywała, dla mnie może być najbliższa sobota. Do uzgodnienia. Może być też przyszły tydzień. edit: wysłałam też PW do mar_1981, może też byłby chętny na spotkanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Oj chyba się wstydzę tą swoją strychliną podjechać bo będzie wstyd. Zastanowię się tylko napiszcie wcześniej jakie atrakcje planujemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wstydzisz się bo będzie wstyd? Dobre :lol: W nocy, po ciemaku się umówcie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jestem na statku do połowy listopada więc się nie odzywam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ale tu cisza może tak jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja byłbym za, Monia pewnie też by była chętna. Ciekawe czy Kuba w końcu wywiąże się i pokaże to nowe studio ;) Niestety jak narazie mało osob jest z kuj-pom i to jest ograniczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Monia pewnie też by była chętna :mrgreen: Niestety jak narazie mało osob jest z kuj-pom i to jest ograniczenie.E, to chyba nie problem ;) Po prostu trzeba uzgodnić termin. Tylko Kuba coś chyba zapracowany ;) A przyznam, że z chęcią bym miejscówkę obejrzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailer1 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 witam, jakby co sie szykowalo dajcie znac.. :D duzo ludzi z bydzi jest? jakos mozna to wylistowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Tutaj forum bardziej kameralne jest i z Bydgoszczy i okolic to chyba Monia, Ja, Kuba, jeszcze ktoś był no i teraz Ty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 no i jeszcze ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 no i jeszcze ja ;) No mówiłem że jeszcze ktoś ;) Nie masz wpisanej miejscowości dlatego nie pamiętałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie masz wpisanej miejscowości dlatego nie pamiętałem.otóż to! proszę ładnie profile pouzupełniać i będzie wszystko wiadomo :u ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 już się poprawiłem :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailer1 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 temperatury spadly, nie nalozylem colli,,, chyba mam przesrane i zime bez wosku przejezdze... skoro mowicie ze 15st C trzeba miec zeby colli nakladac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Spokojnie dasz radę. Wczoraj w ciagu dnia było 13*C więc jeszcze byś dał radę. Ja w takiej temp nakładałem Colli i troszkę bardziej upierdliwa robota ale jakoś idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 W przyszłym tygodniu ma być ciepło 15-18*C więc spokojnie dasz rade ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailer1 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ooo, to planuje na przyszly tydzien... macie wskazowki jak to nakladac? 1. ladnie umyc auto - na 2 wiadra, ladnie oplukac 2. wysuszyc auto 3. i co teraz... nakladac na calosc ten wosk, i jakos to mocno wcierac itd, i co potem, odczekac az cale auto wysmaruje i ma wyschnac ten wosk czy on nie wysycha i potem szmatka recznie wypolerowac? czy jechac po elemencie - smarowac 1 element, potem drugi i wrocic do polerowania pierwszego, potem trzeci smarowac woskiem, i wrocic do polerwania drugiego? dajcie prosze wskazowki, instrukcje krajanowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ale to nie temat Panowie na takie rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi