GRUBEER Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Projekt: Skoda Octavia II FL Stan Lakieru: Dobry +, troszkę rysek drobnych Narzędzia: Flex L 3403 VRG i Flex L 3403, Maszyna "Dwie głowice" Pady: Żółte SNB i Mały MS Pasty: Deox 2 i 3 Kosmetyki Inne: GP, Shampers+SNB, Nati Blue, Brillance, SAS, Blue Win, SW20, NBezkwasowy, NTar Ludzie: Kuba i Andrzej :P Akcesoria: MF różne... Czas: od 10:30 do 17:45 Niby nic a tak to się zaczęło :P : A tak to się skończyło : THE END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Gratulacje najs job :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jest to model octawii, który mógłbym mieć. ;) Szkoda, że zdjęcia 50/50 to brudny/zrobiony ;) . Ale prezentuje się elegancko. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Szkoda, że brak zdjęć 50/50 tak jak Mariusz wspomniał, ale i tak jest fajnie. Ostanie zdjęcie.... mmm :geek: Robiliście tylko żółtymi padami ? Rozumiem, że finish cyclo tak ? A środki ? Gratuluje dobrej roboty ! Pozdrawiam s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 No Kuba, co ja mogę powiedzieć - super robota. Szkoda, że zdjęcia są robione tak późno i nie ma niczego podczas zachodu słońca :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odżyła Skodzina :D a tak nawiasem to właściciel chyba jej dość długo nie mył - wnioskuje tak po tych pierwszych zdjęciach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a tak nawiasem to właściciel chyba jej dość długo nie mył - wnioskuje tak po tych pierwszych zdjęciach :Ppewnie specjalnie doprowadził ją do takiego stanu, żeby CDSy mogły się na OCPkowej skodzinie znowu pięknie wykazać :twisted: Panowie, świetna robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 pewnie specjalnie doprowadził ją do takiego stanu, żeby CDSy mogły się na OCPkowej skodzinie znowu pięknie wykazać :twisted: znając życie, to pewnie tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Świetna robota, od razu widać że autko odżyło, no i fajny ten kolor pasuje do Octavki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zadaniem bardziej było "lekkie" odświeżenie lakieru i przygotowanie na zimę, a z racji że bardzo świeży samochodzik to nie dawaliśmy zdjęć 50/50 bo prawie nie było różnicy a szkoda nam było czasu na zabawę w zrobienie jakiegoś zdjęcia na którym było by coś widać.... Dziękujemy za miłe słowa :D Robiliście tylko żółtymi padami ? Rozumiem, że finish cyclo tak ? A środki ? Odpowiedź :D Maszyna "Dwie głowice"Pady: Żółte SNB i Mały MSPasty: Deox 2 i 3Kosmetyki Inne: GP, Shampers+SNB, Nati Blue, Brillance, SAS, Blue Win, SW20, NBezkwasowy, NTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Podobają mi się felgi, trochę się chyba przy nich zamęczyłeś. Dobry projekt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Panowie jak juz dostaliscie koment od koronowanego to ja tez sie dolacze, ciezko na takich swiezynkach duzo pokazac, ale efekt koncowy sympatyczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Podobają mi się felgi, trochę się chyba przy nich zamęczyłeś. Dobry projekt :D w brew pozorom nie :D Bezkwas jest bezkonkurencyjny :D a po nim wystarczyło tylko przemyć szamponem i włala :D Fajny projekt i ładny efekt końcowy, ale jak na zabezpieczenie zimowe, to wosk nienajlepszy ale zabezpieczony jest bardziej GP+teflon który się bardzo długo utrzymuje dzięki teflonowi Panowie jak juz dostaliscie koment od koronowanego to ja tez sie dolacze, ciezko na takich swiezynkach duzo pokazac, ale efekt koncowy sympatyczny... dzięki Seba za miłe słowa i jest właśnie tak jak mówisz za nowy lakier żeby osiągnąć mega metamorfozę, ważne że klient BARDZO zadowolony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Kawał dobrej roboty... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Podobają mi się felgi, trochę się chyba przy nich zamęczyłeś. Dobry projekt :D w brew pozorom nie :D Bezkwas jest bezkonkurencyjny :D a po nim wystarczyło tylko przemyć szamponem i włala :D Prawda :) Jak lekka robota to i Kuba się znalazł u DCS-ów :P Miło oglądać auto pół roczne w stanie lepszym niż wyjechało z salonu .... Brawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak lekka robota to i Kuba się znalazł u DCS-ów :P :twisted: a w sobotę nie będzie lekko a też będę i co ty na to ??? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak lekka robota to i Kuba się znalazł u CDS-ów :P :twisted: a w sobotę nie będzie lekko a też będę i co ty na to ??? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: a co mi przyjeżdżasz pomagać :?: :shock: :lol: Kubuś zrób wreszcie lakier w swojej Mazdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak lekka robota to i Kuba się znalazł u CDS-ów :P :twisted: a w sobotę nie będzie lekko a też będę i co ty na to ??? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: a co mi przyjeżdżasz pomagać :?: :shock: :lol: Kubuś zrób wreszcie lakier w swojej Mazdzie :) Tomcio nie ma kiedy go zrobić :( chyba oddam gdzieś do jakiegoś magika żeby pięknie go spolerował :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dziekowac za komenty :D Podobają mi się felgi, trochę się chyba przy nich zamęczyłeś. Dobry projekt :D Tak jak napisal Kuba kola bardzo lekko sie domyly i nie mialy zapieczonego syfu poza pylem z klockow,a bezkwas w srednim stezeniu 1:20 na przednie kola na tyl 1:40 Tomcio nie ma kiedy go zrobić :( chyba oddam gdzieś do jakiegoś magika żeby pięknie go spolerował :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kuba ja mam namiary na takiego jednego magika,ostatnio go Ken zaczolem nazywac jak mi pokazal fotki jednej laleczki ;) :lol: tylko kawalek bedziesz musial do niego jechac....bo to poza Wawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kuba ja mam namiary na takiego jednego magika,ostatnio go Ken zaczolem nazywac jak mi pokazal fotki jednej laleczki ;) :lol: tylko kawalek bedziesz musial do niego jechac....bo to poza Wawą :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kuba ja mam namiary na takiego jednego magika,ostatnio go Ken zaczolem nazywac jak mi pokazal fotki jednej laleczki ;) :lol: tylko kawalek bedziesz musial do niego jechac....bo to poza Wawą hehehehhe nie bądź taki tajemniczy tylko podawaj adres do 'Ken'a" :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kuba ja mam namiary na takiego jednego magika,ostatnio go Ken zaczolem nazywac jak mi pokazal fotki jednej laleczki ;) :lol: tylko kawalek bedziesz musial do niego jechac....bo to poza Wawą hehehehhe nie bądź taki tajemniczy tylko podawaj adres do 'Ken'a" :P :D Nie jestem upowazniony do upubliczniania takich danych,wiec tylko na PW :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi