SNB SWEDEN Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wspominalem wczesniej , ze trzeba miec cos do roboty auto nie sprzatane jakis czas pracowalo zajete bylo :lol: Podloga zadbana jak ta lala Deska rozdzielcza hmm bajka wsio widac :D Tyl rozwniez zadbany Pasazer tez byl zajety caly czas nie mogl sprzatac Nawiew ze swiezym powietrzem Ogolny widok wnetrza Znajadal sie pomagacz do czyszczenia tapicerki Chyba pasazer cos wylal Pierwsza zupka gotowa Lakier wymagal delikatnej korekty po krzakach Dostal zymka i sie ocknal :) Wnetrze definitywnie odzylo po czyszczeniu POdloga czeka n drugie parnie i sympatyczne autko pojdzie do nowego Pana, srodki uzyte duzo ich bylo i wiadomo jakie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 :o jakiś zapracowany budowlaniec. a no progu to komuś sie zaprawa wylała i zaschła?? :o masakra, ale dobrze że są tacy co potrafią takiego zreanimować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Niektórzy, jak umberto, muszą z miotełką i szufelką podchodzić to takich cudaków, a Tu to chyba z łopatą za tą podłogę trzeba było się zabrać ;) Nie no, masakra i brakuje zasmażki. Ale efekt... :mrgreen: Ciekawi mnie jakim środkiem była prana podłoga :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Seba Ty to zawsze wszystko popsujesz.... tak pieknie auto zadbane a Ty musiales tam z odkurzaczem i pedzelkiem wjechac :lol: ;) Pikna reanimacja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 odrazu cenka za auto idzie w górę :D Zeby jeszcze w PL ludzie umieli to docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 :shock: :shock: :shock: a ja myślałem, po X-trailu umberto, że gorzej już być nie może. Może założymy dział: "Nasze największe syfy" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dzieki za komenty, Monia wiadomo Napem ale 50/50 wiec jutro bedzie 100%, fonnes luzik mam tam na placu jeszcze jakies padaki i jedno S80 to bije wszelakie rekordy ale nie chce mi sie go robic :lol: Dzial mega syfy hmmm jestem za :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 On jeździł do końca? Nie miał nas...e pod siedzeniami :?: :evil: Normalnie za takie poniżanie auta to z 10pkt i 1000zł. Ciężko chyba na 100% doprowadzić? A może troll nim jeździł? :lol: Ja czejam na to S80. I czekam na dres i telefon do gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Napem ale 50/50 wiec jutro bedzie 100%tak myślałam jestem ciekawa przy jakim zabrudzeniu ten środek się podda; czekam więc na fotki po poprawce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 HeHeHe :lol: ! No załoga tego L200 chyba wyjątkowo zapracowana była :D , Świetna robota Seba, projektu nie zazdroszcze bo wiem ile pracy i wysiłku trzeba żeby doprowadzić takiego kocmołucha do wyglądu, Super Ci wyszło. Najgorsza pewnie podłoga do prania? W japońcach ta wykładzina chyba najmocniej trzyma oleje i smary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 HeHeHe :lol: ! No załoga tego L200 chyba wyjątkowo zapracowana była :D , Świetna robota Seba, projektu nie zazdroszcze bo wiem ile pracy i wysiłku trzeba żeby doprowadzić takiego kocmołucha do wyglądu, Super Ci wyszło. Najgorsza pewnie podłoga do prania? W japońcach ta wykładzina chyba najmocniej trzyma oleje i smary? Masz racje podloga kiczowata robi sie doslowanie bloto bleeeeeee szczegolnie strona pasazera, jutro dalsza walka a chyba na dniach zawita nowe S80 w jasnych skorach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Z takiego czyszczenia powinno się klientowi oddawać cały ten syf w wiaderku... żeby widział ile kg naznosił do własnego auta... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Miałem kopiować komentarze w projektach Seby, bo wszystkie są na takim samym poziomie, ale tutaj nie mogę. Muszę napisać. ALE CHLEW :shock: Dawaj volviaka.. :roll: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Marudzicie :) toć to wół roboczy a nie auto do kościoła :P Kawał dobrej roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Syf prawie jak u mnie w passacie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ciekawe czy właściciel nie dostał jakiejś choroby zakaźnej podróżując w tak zadbanym aucie :lol: Piękna robota Seba, nic dodać nic ująć :) ...ale na Volvo czekamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ciekawe czy właściciel nie dostał jakiejś choroby zakaźnej podróżując w tak zadbanym aucie :lol: Piękna robota Seba, nic dodać nic ująć :) ...ale na Volvo czekamy :P Dzieki Marcin, ale nie wiem kiedy podejdziemy do Volvo mamy tak duzo roboty ze czas oczekiwania jest okolo 5-8 tygodnia Volvo juz stoi jakis czas, moze dzis cykne fotki pogladowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi