Ekhangel Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam, Zauważyłem, że wasze pr0 zestawy składają się m. in z tysiąca różnych szmatek. Pytam więc z ciekawości - ile zużywacie mikrofibr np. na samo mycie lakieru + QD? Albo cały proces korekty? Ile macie mniej więcej tych szmatek w ogóle? (do wszelkich przeznaczeń, niekoniecznie tylko mf, wyłączając natomiast aplikatory i akcesoria) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 circa 10 tak na prawdę zależy od potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Na mycie jedna. Na mycie + QD - 2 lub 3 (zależnie od wielkości). Na proces detailingu.. Ile Bozia dała.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tyle co Dzeju. Z wnękami itp - do 10max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ogólnie zasada jest taka: im więcej mikrofibr, aplikatorów przy sobie tym lepiej. Przy pracy zawsze wynikają jakieś niespodzianki;-) A to aplikator się ubrudzi szybciej niż myśleliśmy, a to mikrofibra spadnie na ziemię. Na robotę zabieram z 15 mikrofibr, z 10 aplikatorów, rękawicę do mycia auta, gąbkę do mycia opon/felg, 2 gąbki do dressingów do opon, komplet pędzelków. A i tak wracam z 2-3 czystymi rzeczami :lol: Nie ma nic gorszego jak to, gdy podczas pracy zabraknie czystych rzeczy. Zabieram też wiele, wiele niepotrzebnych rzeczy, które potem okazują się niezbędne! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zgodzę się. ;) Często zdarza mi się upuścić mf i wtedy D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kurde chyba musze zrobic zdjecie swoejego kosza po 1 dniu pracy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ale my piszemy o jednym aucie a nie pół parkingu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Seba, to ten kosz musi być niezłych rozmiarow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Seba, to ten kosz musi być niezłych rozmiarow :lol:Spoko mamy dwa jeden na pady drugi na sciery bo po pracy u nas MF to nie przypomina :lol: :lol: :lol: szczegolnie po L200 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 10 mikrofibr... Kurcze, chyba jednak jeszcze muszę kupić trochę tych Cośtamów do podłóg z Reala. Z drugiej strony, na moje obecne potrzeby to mam nawet za dużo. (5 + inne ściereczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 U nas idzie jedna, czasem dwie pralki dziennie, zależy czy wnętrze robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dzisiaj zrobię zdjęcie i pokażę ile MF posiada w swoim arsenale amator hobbysta. Powiem od razu, że jeszcze parę można będzie dokupić.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A ja dzisiaj specjalnie policzyłam. 10 mi zejszło ;) Ale środka nie robiłam, byłoby więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jędrzej, zawiodłeś mnie. Przez ciebie nie mogłem wczoraj zasnąć, nie zobaczyłem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wybacz, miałem wczoraj zwariowany dzień. Sam też przez długi czas nie zasnąłem.. :mrgreen: Tutaj masz aktualizację: viewtopic.php?f=33&t=408 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Mi dzisiaj zeszło bez robienia wnętrza 7.. Z wnętrzem pewnie z 10 pyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi