GRUBEER Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Reszta projektu będzie w odpowiednim dziale ale na smaczek jedno z fajnych zdjęć... chyba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Reszta projektu będzie w odpowiednim dziale ale na smaczek jedno z fajnych zdjęć... chyba ???Dobre ujęcie ! No to czekamy na resztę, bo mi już smaczka zrobiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Kuba, słupek wygląda jak plastikowy! :) Właśnie taki efekt chciałbym osiągnąć na całym aucie. Kiedyś udało mi z aluminiowymi felgami;-) Efekt przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Klimatyczne zdjęcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Idealnie oddające ideę tego robimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 eeeeeee tam tak od niechcenia sobie pstryknąłem :P :twisted: :twisted: :twisted: Dzięki chłopaki ;) Kuba, słupek wygląda jak plastikowy! Marcin to folia tylko ciiiiiiiiiii :mrgreen: Właśnie taki efekt chciałbym osiągnąć na całym aucie. Kiedyś udało mi z aluminiowymi felgami;-)Efekt przepiękny! było ciężko ale daliśmy radę na całym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 było ciężko ale daliśmy radę na całym :DA jest szansa na zdjęcie całego? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 będzie cała w odpowiednim dziale ale na razie aparat zostawiłem Andrzejkowi bo robi już następny projekt i potrzebuje aparat do obfocenia autka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi