Damis Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Witam wszystkich na formu mam pytanie zawitała do nas zimą i mam problem ponieważ w budynku nie mam niestety odpływów w cieplejsze dni nie było to problemem ponieważ odrazu przy budynku mam bezdotykową myjnie i tam robiłem cały proces przygotowania auta zewnątrz i wjeżdżałem do pomieszczenia czy ktoś może ma podobną sytuację lub jakiś pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 9 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Mycie wstępne na myjni bezdotykowej z użyciem oprysku np. Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil TFR, a później mycie bez spłukiwania pod domem - https://mrcleaner.pl/blog/roznice-pomiedzy-myciem-bezwodnym-a-bez-splukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi