Gość julian Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 witam starych znajomych na nowym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Cześć Julian!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No nie może być. Sam mistrz Julian sie u nas pojawił. Witamy Cię gorąco. Oraz zapraszamy na poranna kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No z miłym zaskoczeniem serdecznie witam mistrza szlifierki! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam znajoma postac na naszym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julian Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 strasznie się ukrywaliście z tym forum, dopiero wiadomość nox-a o rezygnacji z modetara na kosmetyce aut uświadomiła mi, że taki byt jak detailingclub istnieje. Będę obserwował rozwój, nie mogę obiecać równie dużego zaangażowania jak na pierwszym forum, bo na czworo się nie rozdzielę, ale postaram się czasem coś napisać i tu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Cześć Julian ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam znajoma postac na naszym forum :) widzę sebba, że podpis wstawiłeś.myślisz, że się ktoś nabierze :lol: nie jestem profesjonalistą......tratata :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witaj Julian :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 strasznie się ukrywaliście z tym forum, dopiero wiadomość nox-a o rezygnacji z modetara na kosmetyce aut uświadomiła mi, że taki byt jak detailingclub istnieje. Będę obserwował rozwój, nie mogę obiecać równie dużego zaangażowania jak na pierwszym forum, bo na czworo się nie rozdzielę, ale postaram się czasem coś napisać i tu;) E tam nie ukrywalismy sie a jedynie uwazalismy iz reklamam Detalingclub na forum KA bedzie nie odpowiednia,mam nadzieje ze sie bedziesz dobrze czul w tym towarzystwie a napewqno twoja szeroka wiedza bedzie mile widziana i pomoze wielu kolegom i kolezankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 8 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 z małym zaskoczeniem Witam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julian Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 faktycznie, reklama na KA byłaby conajmniej dziwna;) to trochę tak, jakby na stronie zymola był baner SV;) @nox - czemu z zaskoczeniem? jestem mega wkręcony w KA, ale przecież nie podpisałem zakazu konkurencji. poza tym nie jestem tu moderatorem, tylko czytelnikiem, więc nie widzę konfliktu interesów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 8 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 W pozytywnym sensie zaskoczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 9 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 no witamy witamy i się bardzo cieszymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Cześć Julian.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdi Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi