kuba999 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam Wszystkich. Mam na imię Kuba i jestem szczęśliwym posiadaczem skody octavii 2fl. Samochód w miarę nowy więc dużo pracy przy nim nie ma, ale zawsze coś się znajdzie ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cześć Kuba. Miło powitać właściciela O2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Na OCP też mnie znajdziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Na OCP też mnie znajdziesz ;)a no faktycznie ;) autko chciałam pooglądać, ale chyba nie ma Cię w "naszych autach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Hejka Kuba milo powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kuba, witaj w nadszej rodzince :) dużo pracy przy nim nie ma, ale zawsze coś się znajdzieUwierz mi, że znajdzie się dużo, jak będziesz chciał utrzymać stan "prawie jak nowe" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kuba, witaj w nadszej rodzince :) dużo pracy przy nim nie ma, ale zawsze coś się znajdzieUwierz mi, że znajdzie się dużo, jak będziesz chciał utrzymać stan "prawie jak nowe" :lol: Wierzę, wierzę, patrząc na to co Wy wyprawiacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witaj w nowej rodzinie OCP-ku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Vitam i ja kolejnego kolege z pod znaku VAGi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witamy w rodzienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witamy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 19 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi