marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nowy nabytek - http://www.motherspolska.pl Firma, a jakże amerykanska. Dlatego kolor złoty, graficznie - ameryka :D . Zapach bardzo ładny. Ph w butelce 7,5. Ph po rozrobieniu w wiadrze - 40ml (butelka mówi, że do 100 ml na dwa galony?? - nie ma sensu, 40ml wystarcza na 8l.) - 7,0 - czyli można jechać. Pieni się całkiem dobrze, nawet po mniejszej od zalecanej dawce. Poślizg ma bardzo dobry i czyści też porządnie. Pachnie elegancko cały czas. Cena butelki (amrykańskie 1/2l) to 24,40zł brutto. Ja sobie vat odliczę (prezes musi mieć czyste auto -reprezentuje firmę) :lol: I cos dla oka: Bez detailera, po samym myciu: Łapy czerwone, brrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kolejna firma w Polsce:-) Super! http://www.motherspolska.pl/PL/Produkty.html Jaka to półka produktów? Mają jakiś sztandarowy/znany produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Powerballa. Taka kula polerska, ale świetnie się nadaje do nakładania wosku dla leniwych detailerów. mam jeszcze kilka cudów. Jak mondek podeschnie i pobawię się z dziećmi to coś użyje i opiszę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Mają całkiem sporo dobrych produktów. Używam mothersa od dłuższego czasu. Jest godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Mają całkiem sporo dobrych produktów. Używam mothersa od dłuższego czasu. Jest godny uwagi. Co mógłbyś polecić? Gdzie można ,,upozycjonować" tę firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 gdzieś było pisane że półka podobna do megsa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jakościowo nie odbiega od megsa ale chyba lepiej wypada cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 a ja mam cennik :P myślę ze około 20% taniej niż megs najprawdopodobniej za 2 miesiące będę je sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 No no no muszę kiedyś mothersa coś przetestować. Mieliśmy to sprowadzać do PL ale jakoś nie wyszło. Marctwain to największy tester na forum ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi