marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Podobnie jak szampon tej firmy, pochodzi z www.motherspolska.pl. Kosztuje 27,74 brutto za butelke 710ml. Ph tego środka to 13.5, więc identyczne jak np. Atak Autolandu. Daje piankę, trzeba zostawić na minutę i potem myć. Takie zalecenie butelki - po jednym kole. rzeczywiście ładnie myje nawet oponę. Po "zadziałaniu" brud schodzi łatwo, nawet bardzo. Dobrze rozpyla, więc wydajność przyzwoita. A tak wygląda mycie: Dekielki nowe jeszcze nie przyszły z alle. Tak właśnie wysyłają z Białegostoku, trzeba Dzeja napuścić na nich. Z psem, i to głodnym. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Mariusz przecież u Ciebie to tylko powierzchowny brud bo autko ciągle czyszczone ;) A tak na poważnie to mocniejszy od Atak'a/u (nie wiem jak będzie poprawnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ani mocniejszy ani słabszy, ale ma coś co powoduje, że gładziej idzie szczotka. Jeśli miałbym te dwa do wyboru, wybrałbym mothersa. ;) A czyste auto... ja wiem, zawsze te kilkaset ma przeleciane, głównie po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi