fireman_marcin Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam panie i panowie :) Też jestem uzależniony :twisted: a przez ostatni rok poważniej dopadło mnie zboczenie z wyglądem auta i zacząłem budować swój arsenał kosmetyków. Przy okazji powiększę grono OCP 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 OCP to chyba najliczniejsza grupa na DC. Cieszy mnie fakt, że posiadacze aut tej marki tak dbają o swoje cztery kółka. Chociaż jak widzę Octavię syna jednych z sąsiadów to ręce opadają.. :roll: ;) Witam na forum! Straszne hobby sobie wybrałeś.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Powitac i zycze milego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 fireman :D Witam kolegę z ocp, właściciela pięknie błyszczącej granatowej O-jedynki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Będziesz gasił pożary, jakby co ;) Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ... Straszne hobby sobie wybrałeś.. :lol:Liczę, że znajdę tutaj grupę wsparcia :P hehe fireman :D Witam kolegę z ocp, właściciela pięknie błyszczącej granatowej O-jedynki ;) Bo się zawstydzę :oops: hehe, dzięki :) Będziesz gasił pożary, jakby co ;) Cześć ;)Nick tylko z przyzwyczajenia po forach używany, tak to nie związany zawodowo, gdyż ja dopiero studiuje więc zawodu nie posiadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Skromne hello :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 19 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 heyah! miło powitać na naszym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi