JJ. Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witajcie. Kupiłem tą gąbkę z myślą o rotacji, jednak znalazła lepsze zastosowanie na DA. Na stanie mieli jedynie ogromne rozmiary, więc stałem się posiadaczem pada o średnicy 210mm :shock: Posiadam czarnego wafla od MS, więc porównam APP na tle MS :) - Wykonany z czarnej, miękkiej gąbki, bardziej miękki od MS, - Mocniej wyprofilowany od MS, - Kultura pracy - na takim samym, przyjemnym poziomie, - Idealny do dużych powierzchni, przejścia zajmują chwilę. Tutaj parę zdjęć poglądowych: Z wyglądu niepozorna.. ;) Oprócz rzepa widzimy dodatkową podkładkę która zapewnia nam docisk na całej powierzchni: Tutaj mamy porównanie z MS, bodajże 150mm :) Za tą cenę (20zł) jak najbardziej polecam. Mniejsze rozmiary oczywiście z niższych cenach. Uwielbiam nakładać nim LG, ale i z cleanerem sobie poradzi :) Więc jeśli ktoś zastanawia się nad miękką gąbką do wykończenia to ten produkt musi znaleźć się w jego arsenale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dżeju, zastanawia mnie na drugiej fotce ten otwór na środku... Ale z przodu tego nie widać. Co to jest? Do czego to jest? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 To taki otwór centrujący, nie zwracałbym na niego uwagi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dżeju, a gdzie go zanabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 W tutejszym sklepie, oto link: http://allegro.pl/no-1-gabka-polerska-p ... 19288.html Z ceną się machnąłem, jest jeszcze taniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wtrace w ten watek bo bedac kiedys osobiscie w ABW w Bielsku, zauwazylem stosy pudelek z etykietami APP i zapytalem czy wspolpracuja, na to wlasciciel odpowidzial, ze tak i produkuja gabki dla APP. Pewnie nie wszystkie ale warto miec to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Będę musiał przetestować resztę z oferty APP. Jeśli zadowoli mnie siła cięcia gąbek to będę regularnie się w nie zaopatrywał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi