AndrzejZ Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Zapowiadany juz projekt Superba rocznik 2004 czarny :P wersja "Platinum" Autko nowy wlasciciel nabyl jakos w polowie sierpnia,a tydzien temu trafilo do Nas ;) Stan lakieru - bardzo zaniedbany porysowany,nizliczona ilosc odpryskow i wżerów po ptasich... poprzedni wlasciciel duzo latal w trasach Mycie:Shampers,TAR,bezkwas,glinka Korekta : Deox1,S17+,S40,futro,zolte pady SNB,maly MS,czarny wykonczeniowy Wiekszosc pracy wykonana na czranym padzie i S17+ bardzo ladnie nagrzewalo lakier,ale byly momenty ze futro z S17+,albo zolty SNB z Deox1 cleaner by SNB,GP,Natys Blue MF,aplikatory itp... A zaczelo sie od pozbycia blach: tak wygladala Skodziana przed myciem: a z bliska takie kwiatki :( po umyciu kolka juz wygladaly jak alu ;) ale trzeba bylo usunac te resztki syfu z lakieru,malo tego nie bylo: A teraz halogen prawde Ci powie :roll: :cry: To zdjecie powinni wykorzystać w jakim horrorze :lol: Z maksymalnie rozwalona psychą z pewna doza niesmialości zabralem sie za klape ;) : zachecony wynikami z podbudowana psychiką zabralem sie za blotnik :) i z rozpędu poszedlem po calosci: tu byly glebokie zarysowania po ktorych zostaly takie plamki: wlascikel pozno auto odbieral,wiec poszukalem swiatla w garazach marketowych ;) tak to wyszlo finalnie: The End :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 "Trochę" roboty było ;) A jak się ziarenka ładnie posypały :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panie Andrzeju glowy chylic jedynie naleze, bo robota wykonana genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No no no. Zawsze mówiłem, iż Skoda to piekne auto, i należźy ją na zdjęciach w ramce na kominku postawić. Andrzej, wywiad doniósł, iż starałes się dostać na medycynę - specjalizacja: operacje plastyczne na twarzach kobiet. Wywiad jednak nie przyniósł żadnych informacji dotyczacych powodu Twojej rezygnacji z w/w kierunku na rzecz kierunku: Uzdrowiciel samochodowych ciał w szkole dla artystów maniaków mieszczącej się w ....... Mógłbys nas oświecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Końcowe zdjęcia oddają w pełni nazwę tego modelu Skody - SUPERB! Gratuluje ;) Ale ziarno na zdjęciu "ziarenka"... piękne :shock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wiecie Panowie dlaczego AndrzejZ pościągał tablice rejestracyjne? Wywiad mi doniósł iż również okłamał Nas odnośnie właściciela samochodu. Nie jest nim żaden anonimowy bolek, który kupił auto w tym roku. Właścicielem samochodu jest Muzeum Skody z Mlada Boleslav, stąd też brak tablic na zdjęciach. Andrzeju, nie ładnie tak okłamywać Forumowiczki i Forumowiczów. Wywiad równiez doniósł, iż następnym samochodem ma być kolejny Superb, ale model 640 z 1934 roku w kolorze równiez czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 'Podobuje' mi się :D Odwaliliście kawał dobrej roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nowy właściciel chyba znowu ma nowy samochód :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Auto super zrobione, miałem do czynienia z podobnym kolorem lakieru na Leonie - wyszedł super. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A niech Cię kule biją, ale zmasakrowany lakier! :shock: Pany, super praca, jestem pod ogromnym wrażeniem. Macie talent w łapach i pasję w sercu.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dziękujemy bardzo za miłe słowa ;) hmmm podciągnę tą wypowiedz pod tekst z pewnego polskiego filmu :P "Andrzej tylko pociągnął maszyną " i tak jakoś ładnie mu to wyszło, Macie talent w łapach cały czas się uczymy :) pasję w sercu.. Trzeba kochać to co się robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panie i Panowie,Kolezanki i Koledzy az mnie w gardle scisnelo dzieki za zaje mile komenty,ale ja tylko pociągnoł...flexem ;) Tony ten Twoj wywiad...hmmmm musze sie bardziej kamuflowac :lol: no ale OK zdradze nazwe uczelni - Akadamia Sztuki Artystycznej Glaskania do Gladkosci im.White&Seba don Swedena Gruppena ;) a dlatego zmienilem specjalizacje bo autkom nie trzeba botoksu wstrzykiwac ani robic zadnych szewkow za kolami zeby naciagnac lakier :lol: Przemku,a co do Superba z 34r to checia z takim modelem powalczymy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Bardzo lubię Superba, wygodnie się siedzi z tyłu :-) Co do roboty to widać jaki kawał ciężkiej roboty odwaliłeś :D Szacun ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Andrzej, ja z tamtego rocznika to mam tylko Opla i to w dodatku w plebejskiej wersji 2 Litry 6 cyl... Wersja wyższa to była 2,5 Litra i nazywała się Opel 6 cyl Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dobra robota. Pogratulować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Czarnula odżyła, dobra robota :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wyszło SUPER(B) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinskiartur Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wywiad mi doniósł iż również okłamał Nas odnośnie właściciela samochodu. :evil: I tu chciałbym zdementować te straszne pogłoski jako właściciel jakże pięknej już teraz Skody 8-) Jednocześnie chylę czoła i jestem pełen podziwu dla autorów tego dzieła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzień dobry Artur :lol: pw czytamy? czy od razu z grubej rury naskakujemy na Andrzeja? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Piękna robota :) Tak jak mówiłem ... czarny gruby pad i S17+ daje fajny efekt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Mariusz Artur jest jeszcze w szoku i dlatego czasem nie zauwaza pewnych drobnych napisow jak: (1 nowych wiadomości) :lol: Szok jego spowodowany jest: -trafil na zacne forum -trafil miedzy zboczencow -sam staje sie zboczencem -ma odpicowana bryke ;) Tomku zgadzam sie z Toba w 100% wiekszosc tego auta na tej kombinacji zrobilem i naprawde bylem w szoku co ten pad z S17+ robi,dla przykladu powiem ze 50/50 klapy bagarznika bylo tylko czarnym grubym padem z S17+ robione Andrzej, ja z tamtego rocznika to mam tylko Opla i to w dodatku w plebejskiej wersji 2 Litry 6 cyl... Wersja wyższa to była 2,5 Litra i nazywała się Opel 6 cyl Super. Przemek czyzby to bylo zaproszenie ;) na male grillowanie przy Opelku z polerka w reku :lol: mysle ze od Ciebie tez sie paru ciekawych rzeczy nauczymy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 a jaki to jest "czarny gruby pad"? to jest ten zwykły czarny płaski, nie waflowy, czy jeszcze jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 a jaki to jest "czarny gruby pad"? to jest ten zwykły czarny płaski, nie waflowy, czy jeszcze jakiś inny? Monia, czarny gladki wykonczeniowy srednica 150mm grubosc chyba 50mm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ok, dzięki ;) tak właśnie myślałam, że to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 a jaki to jest "czarny gruby pad"? wyglada jak gruba murzynka :) a tak na serio to takie pady od razu z głowiczką ma np. Farecla http://allegro.pl/gabka-polerska-farecl ... 12072.html , tylko trzeba mocno uważać na tych padach bo mocno nagrzewaja lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi