sprinter Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Siemka dla wszystkich Detailingowców.Mam na imię Wojtek i jestem z okolic Kępna w Wlkp. Po zakupie mojego MK4 blackmetalic zacząłem się interesować detailingiem i chciałbym za pomocą tego forum rozwijać moje zainteresowanie :D Jestem początkujący i dopiero się uczę co jest dobre a co ZUOOO . Do praktyk posiadam mojego golferka i dużo zapału a z czasem chciałbym rozwinąć swoje zainteresowanie i uzyskiwać zadowalające efekty. Jak na razie do praktyk mam moje auto, które chcę doprowadzić do ładu co opisałem w temacie dla newbie'sów :lol: Pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witamy w gronie "zboczeńców" na punkcie czystości :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No serdecznie witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witamy, mam nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witamy w gronie "zboczeńców" na punkcie czystości :lol: Hehehe już w domu mnie wykrzykują jak siedzę dłużej niż 2h przy aucie i je "dopieszczam" :lol: Mam zamiar trochę się zagłębić w temat detailingu i w sumie dobrze, że idzie zima to doedukuję się, by w praktyce nie mieć braków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Powitać :) Powoli wszystko ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Cześć. Dawaj swoje auto na "warsztat" i działamy, wszyscy ci pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witamy :) Ucz się i praktykuj, a zdziałasz cuda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witaj wśród nas :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Chciałbym założyć swój projekt, ale nie wiem gdzie by go podpiąć, żeby nie dostać zjeb... ;) Wstępnie napisałem w dziale pierwsza pomoc, ale nie wiem czy dobrze. Jeśli coś jest nie tak to proszę o przeniesienie. Drugie pytanie to takie czy w takich temperaturach jak teraz dam radę coś zdziałać. Z forum się dowiedziałem, że woski i cleanery nie bardzo lubieją niższych temperatur a nie posiadam na tyle dużego garażu by to robić po daszkiem :( Wszelakie rady wdzięczam się wielkim DZIĘKI !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kontynuujmy w Pierwszej pomocy, Założ nowy wątek, Twój. Przeniesiemy posty z newbiesów do tego watku i tam pojedziemy ;) Chyba będzie najwygodniej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi