marctwain Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Uzyłem dzisiaj próbek tych preparatów. Dostałem od sebby. nie znam pełnych nazw, może sebba się wypowie o samym preparacie. Cleaner pachnie lasem iglastym, bardzo przyjemnie, mleczko nie wiem czym. :lol: nakładałem i czyściłem szmatką waflową mf. I jednego i drugiego dużo nie trzeba. Cleaner działa bardzo szybko. Kierownica volvo i podłokietnik mondka zdążyłem. Działa i śmiało mogę polecić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Lc -Leather Cleaner,Lg-Leather Guard oba srodki produkowane w naszym LC LAB Söderhamn(Leather Care System.www.lclab.se).Wyzej wymienione nazwy sa jedynie "robocze" poniewaz te produkty sa robione dla kilku firm pod ich nazwa i etykieta. LC- doskonale sobie radzi z brudem na tapicerkach skorzanych, nie pozostawia zaciekow. LG-czyli krem do skory nie posiada zdolnosci czyszczacych jedynie nawilza skore. Obecnie dostepny jedynie na zamowienie ale rozwazamy wprowdzenie go na stale w ofercie naszego sklepu, cena cleanera za opakownie 250ml okolo 35zl a LG za 250ml okolo 50zl Jesli znajda sie chetni mozemy sluzyc wieksza iloscia probek ewentualnie srodkiem do impregnacji tapicerek tekstylnych Aqua Imp ma doskonale zdolnosci hydrofobiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ten impregnat miałem w próbce w zeszłym roku. na jasnych dywanikach sprawdził się bardzo dobrze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mnie interesują wszystkie produkty związane ze skórami i wnętrzem więc jak jest opcja to ślicjie próbki, adres jest na www. Ten impregnat mnie ciekawi szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Sebba, czy te produkty nadają się też do sztucznych skór typu MB Tex??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mnie interesują wszystkie produkty związane ze skórami i wnętrzem więc jak jest opcja to ślicjie próbki, adres jest na www. Ten impregnat mnie ciekawi szczególnie. Jasne cos sie zalatwi aqua imp pewnie jest u Tomaszka w PL wiec podesle do ciebie probki,fonnes mysle ze do sztucznych skor bedzie rownie dobry jak i do naturalnych nie wiem tylko czy LG nie zostawi polysku ale to obadasz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 10 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kanar pamiętasz tą próbkę środka do tapicerki skórzanej którą odemnie dostałeś ? to to samo :)O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Maciek, też mi przysłałeś kiedyś (razem z polerka) samplery środków do skóry - to też to samo co dostał Krzysiek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kanar pamiętasz tą próbkę środka do tapicerki skórzanej którą odemnie dostałeś ? to to samo :)OWatpie Macku to z nowej seri teraz poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Tamten produkt byl bardzo fajny, malo go trochę było, więc ciżko mi było mówić o efekcie np na całym aucie, ale na pjedyńczych elementach robił przyjemny mat i miękkosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi