Gość Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Moja przygoda z autodetailingiem dopiero się zaczyna więc postanowiłem rozpocząć ją razem z bardziej doświadczonymi kolegami/koleżankami. Mam nadzieję na wymianę doświadczeń jak i porad. Pozdrawiam.Zbyszek Lublin. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć Zbyszku, miło Nam :) Zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć i czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Powitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Salam ;) Skąd te zainteresowania tym wycinkiem historii Arabów? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć, Wreszcie jakiś nie-Marcin :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć Zbyszku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi