Gliptone Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam, Jestem Sebastian z Poznania. Uwielbiam samochody. Mam szczęście zawodowo pracować z najlepszymi bryczkami. Ferrari, Porsche, Lexus, BMW. Jestem specjalistą od tapicerek skórzanych. Dostarczam luksusowe kosmetyki do skóry Gliptone. Oraz nowość kosmetyki do dachów cabrio firmy Renovo. Mam nadzieję, że moja wiedza przyda się Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć Sebastian. Przyda Nam się spec od skór ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witamy. Skórkowany ma szczęście jak z takimi furami obcuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć, miło nam, Dzeju ma rację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Powitac wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 27 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć Sebastian, miło nam Ciebie tutaj powitać :) Twoja wiedza z zakresu pielęgnacji skóry napewno nam się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 No to do dzieła! Trzeba wrzucić fotorelację pracy nad skórą w Porsche 911 Turbo cabrio, które robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Powitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi