jacek_gti Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć wszystkich, nie wiem co pisać, no ale bardzo interesuję się pielęgnacją swojego autka, kosmetyki jakich używam to głównie Meguiars. Na forum będę raczej pytał niż doradzał, no ale cóż. Nie wiem czy mogę ale wrzucę link do fotek mojego autka z innego forum: http://www.forum.meguiars.pl/viewtopic.php?f=14&t=646 Pozdro dla Wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Luzik, witaj ;) Konkretnie. Ta astra ;) I chyba nie będziesz tylko pytał, tak coś mi się wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć Jacek, Ładna ta Twoja Astra, warta zadbania, no i motorek konkretny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witamy. Ładny samochodzik i silniczek też niczego sobie ;) Życzę miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Cześć Jacku, witamy w Naszych skromnych progach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witamy ! Asterka ładna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Troszeczkę się już znamy, więc postanowiłem że zobaczycie moją Morda Solare, tylko proszę sie nie śmiać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Morde solare wrzuć do tego samego działu tylko topic "jak wyglądam" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 wstydze się :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie przesadzaj, lepsze tam już są :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi