19Urban94 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam. Otóż mam takie pytanie do Was koledzy. U mnie jak otworzy się maskę to prócz plastików widać stary, brudny, szary alternator. Co wy na to, żeby go wyczyścić pastą do metali + ten filc specjalny taka jakby wata tylko że z drucików - no wypadła mi akurat nazwa z głowy... Chciałbym, żeby to chociaż srebrne się zrobiło... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Spróbuj, powinno się udać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 tylko żebyś nie załatwił go..są szparki i widać zwoje..ja bym uwazał prędzej bym pomalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Damian, ze spokojem, powolutku damy radę i to będę się bawił po nowym roku, bo teraz to ani pasty, ani tego czegoś, no i przez zimę i tak się uwali... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 tą obudowe od alternatora mozna rozebrać i wtedy latwiej sie pracuje. i faktycznie chyba lepiej to pomalować albo jak ma być ładnie to wychromować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam. Otóż mam takie pytanie do Was koledzy. U mnie jak otworzy się maskę to prócz plastików widać stary, brudny, szary alternator. Co wy na to, żeby go wyczyścić pastą do metali + ten filc specjalny taka jakby wata tylko że z drucików - no wypadła mi akurat nazwa z głowy... Chciałbym, żeby to chociaż srebrne się zrobiło... :) Rafał. Chcesz mieś ładnie wyglądający alternator to fajnie. Ale aby zachował sprawność to zapomnij o używaniu czegoś co zawiera cząstki metalu. A czym drobniejsze tym gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wojtek - odłączony aku, po rozładowaniu ew. kondensatorów - minuta i mogę się brać do pracy - nic nie powinno zaszkodzić, tyle że trzeba uważać żeby żaden drucik nie został w środku... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi