sloonik Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Chciałbym powitać z całą serdecznością wszystkich, którzy w mniejszy lub większy sposób są z tym forum związani. Obecnie na co dzień zajmuje się programowaniem i projektowaniem serwisów www, w tym optymalizacja serwisów pod kątem SEO. Interesuje się marketingiem i tym co związane jest z postrzeganiem i utrwalaniem świadomości marki. Zdarza mi się wykonywać projekty graficzne i pracować nad grafiką, głównie użytkową. Poproszono mnie, bym pod kątem administracyjnym (programistycznym i wizualnym) zajął się tym forum i choć cierpię na chroniczny brak czasu, z powodu ogromu zajęć jakie przyszło mi na co dzień realizować, mam nadzieję, że uda mi się sukcesywnie pracować nad rozwijaniem tego serwisu. Pozwolicie zatem, że nieco się teraz rozejrzę, przyjrzę Waszym oczekiwaniom i zobaczę co da się z tym zrobić. Liczę, że moja obecność na tym forum sprawi, że będzie ono dla Was bardziej przyjazne. Pozdrawiam zatem wszystkich raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czesc Dominik, wreszcie cos konkretnego sie bedzie dzialo tzn mamy taka nadzieje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cześć Dominik, liczymy na Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Hej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cześć Doniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cześć, jest nadzieja , że ładnie nam forum zdetailingujesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 siemanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi