SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cos tam wczesniej smarowalem na temat pasty X teoretycznie wsie testy skonczone,byla testowana na 12 roznych samochodach i dziala ogolnie dobrze, radzi sobie zarowno na wysokich jak i na niskich obrotach nie widzialem tendencji do rolowania sie na wysokich obrotach co jest zwiazane z wysoka temp, gestsza od Menzerny IP i Deoxa 2 ogromna zalet minimalne pozostawianie hologramow na ciemnych lakierach w zestawieniu z roznymi padami, kabinacje sa wlasciciwe nieskonczenie szerokie tak samo jak gama padow oczywiscie uzyte pady typowe,bialy,niebieski,pomaranczowy,zolty,czerwony,waflowy zolty,gladki czarny i czarny waflowy,futro tez bylo w akcji sladowe ilosci pylenie pod koniec pracy.Pasta uzyta min na takich markach jak MB,BMW,Citroen,Peugeot,Lexus,Porsche,Jaguar itd ponizej zamieszczam kilka zdjec kabinacja z waflowy zolty obroty okolo 2000 Jedyna wada moze byc cena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wygląda bardzo obiecująco. Jeśli to efekt jednego pada, to raczej warta swojej ceny, jaka by nie była, byle nie droższa pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czyli jak zaklasyfikować ten produkt? Jedna pasta której moc uzależniona jest od różnych padów? czy do jednoetapowej korekcji? Zapowiada się bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czyli jak zaklasyfikować ten produkt? Jedna pasta której moc uzależniona jest od różnych padów? czy do jednoetapowej korekcji? Zapowiada się bardzo ciekawie.Kurcze Kanar mysle ze mozna by to wlasnie tak okreslic, tyle ze 12 aut to chyba zbyt malo moze po 100 do wprawy mozna dojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Po 1000 może. :lol: Przecież widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Po 1000 może. :lol: Przecież widać na zdjęciach.Wiesz widac bo widac,ale jak przerobisz wiele paneli to mozna cos dokladniej okreslac, lakier nie rowny lakierowi i slowa wez tak i tak z takim padem albo innym i bedzie napewno super chyba czesto odbiega od realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 To się zgadza. Ale kilkanaście sprawdzone, to jakichś wybryków raczej nie powinno być. No to co? Darmowe próbki dla wszystkich :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ja, ja, ja chcę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 To się zgadza. Ale kilkanaście sprawdzone, to jakichś wybryków raczej nie powinno być. No to co? Darmowe próbki dla wszystkich :?: :lol:Ty czy Ja oglaszalem ze jestem Czerwony Krzyz czy jak? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czerwony Krzyż nie. Ale Skandynawia Armią Zbawienia stoi. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czerwony Krzyż nie. Ale Skandynawia Armią Zbawienia stoi. :lol:W nastepnym tygodniu mamy kilka zapaskudzonych dziadow,wiec cos sie podesle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi