szynka Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dzisiaj z nudów nawoskowałem sobie lapka Dodo Juice Purple Haze. Nie obyło się bez sprawdzenia kropelkowania, oto zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ładne krople, hehe widzę, że też się bawiłeś z lapkiem, ja swojego potraktowałem natty'sem blue :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ładne krople, hehe widzę, że też się bawiłeś z lapkiem, ja swojego potraktowałem natty'sem blue :DHeh coś trzeba od czasu do czasu przesmarować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja swojego przeleciałem AG SRP i FK 1000, ale kropelkowania nie sprawdzałem... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 szynka jakim sposobem powstało kropelkowanie, ze spryskiwacza czy potraktowałeś wężem ogrodowym :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wystawił za okno... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wiaderkiem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Teraz jak ci się kawa rozleje, nie będzie problemu. Quick detailer i jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi