marctwain Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Detailer carnaubowy z serii Reflections. Pojemność 710 ml. Cena 39zł. W aplikacji porównałbym go do Gold mist PRO. Jest gęstszy od CG pro czy Smarta (inny kolo też ma), co nie znaczy, że rozprowadza się gorzej. Można użyć na słońcu i w cieniu, nie utrudnia to aplikacji. ja wolę na słońcu, na ciepłym lakierze. Daje ładny połysk. Na szybach też rozprowadza się bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 no cóż trzeba będzie to przetestować , może się podzielisz za opłatą, myślę że jeszcze ktoś chętny by się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Malkolm, sorry, mam dosyć buteleczek i pakowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 A efekt? Możesz go do czegoś porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Efekt, jak to efekt, porządny błysk. ;) Bardzo poprawny detailer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi