Zając Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.Moje zainteresowania związane z korekcją lakieru i detailingiem mają już kilka lat.Zajmuje się tym tylko i wyłącznie na własne potrzeby.Czasem coś lizne dobremu kumplowi ale bardziej skupiam się na swoich autach.Ostatni zakup mojego pierwszego w życiu auta w kolorze czarnym zmotywował mnie aby wciągnac się w to jeszcze bardziej.Całkiem z przypadku wałkując strone Białego trafiłem na to forum i mam nadzieje,że do wiosny naucze się czegoś nowego tak aby z nudnego czarnego New Beetla zrobił się czarny lustrzany chrabąsz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć Michał. Miłej lektury ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć Michał. Miłej lektury ;) Lektura baaaardzo miła :) aż chce się pracowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć Michał. Miłej lektury ;) Lektura baaaardzo miła :) aż chce się pracowac :D Tylko nie pracuj za mocno bo mnie przebijesz :) Milo powitac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witaj w gronie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Sebba nieśmiałbym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Sebba nieśmiałbym :DSpoko nie ma sie co wstydzic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć Michał, miłej lektury życzymy. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witamy! Coś straszne koligacje tu się objawiają :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Powitać, powitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Cześć Michał, miłej lektury życzymy. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) Taki mam zamiar.Na jednym aucie nie skończe napewno.Przeraza mnie tylko liczba skrótów które czytam bo nie jestem w stanie jak narazie wszystkiego rozszyfrowac ale... mam nadzieje,że z czasem mi sie uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dziękuje wszystkim za miłe przyjecie.Mam nadzieje,że starczy wam cierpliwosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 7 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 heyah mój imienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witamy, Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 :) Całkiem tu milutko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi