SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Prosze o wyrozumialosc bo nic spektakularnego nie pokaze tym razem,auto bardzo zdabane niestety nie bylo u nas blisko przez dwa lata ale Flexa uzylem jedynie w dwoch miejscach na calym samochodzie, reszcie starczylo spokojnie cyclo i pasta Kocha na koniec wosk od Kanara.Zapodaje pare fotos Troche chemi mycia itd Lampy potrzebowaly pomocy Po malej korekcie Cyclo zrobilem mycie nr 2 Po dokladnym wysuszeniu poszedl cleaner i wosk od brata Jamala :lol: wel kanar I kilka zdjec na koniec I zestawik jaki uzylem Na koniec ino zpodam pae filmow ale bez kocich ruchow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Salonówka. Wygląda na to, że poradziłeś sobie bez naszej pomocy. To ja rozpakuję torbę.. :cry: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 dobrze wyszło. p.s. podoba mi sie ten garaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A my tu wszyscy myśleliśmy że razem ten projekt zrobimy no nic, Mirek będzie musiał odwołać kontener... :lol: Seba - super robota.! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ekstra to zdjęcie przedostatnie. Fajnie topole odbija ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 dobrze wyszło. p.s. podoba mi sie ten garaż :) To chyba jestes jedyny bo innym sie ten garaz nie podoba :lol: dobrze ze zaplecza nie pokazuje :mrgreen: 19Urban94 jeszcze nic straconego mam na placu Megane Coupe niebieska tyle ze nie wiem jaki stan blachy jest ogolnie Meganki w Szwecji szybko padaja jesli chodzi o blaczy,ale obacze jutro co sie da wyrobic z tego pacjenta jak bedzie oki masz foto relacje na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Seba, czekam na nią. A co tam pod machą drzemie.? ;) Czyżby F7R - 2.0 16V.? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 funkiel nówka nie śmigany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Seba, co tu dużo opisywać..."ocieka za*&$^*#@****" :D Jak zawsze GIT robota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Zadbane to ono jest, ale dopiero po Twojej robocie. Piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba, jakieś czyste to Clio było w środku, w porównaniu z innymi :lol: Po raz kolejny pokazałeś, że z jasnego też można wyciągnąć blask ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 co tu napisać żeby się nie powtarzać ??? :twisted: :mrgreen: nic mi nie przychodzi do głowy :twisted: Seba ty wiesz co :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi