Tomasz KRK Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam szanownych forumowiczów. Mam na imię Tomek, będzie już parę wiosen odkąd detailing wciągnął mnie na dobre. Widzę, że sporo tutaj znajomych twarzy (nicków) z innego forum, pozdrowienia z Krakowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Powitac szanowne grono Carnauba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć Tomku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć Tomek!!! A gdzie koleżanka??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ach, witamy serdecznie :) Pozdrowienia dla teamu Carnauba i koleżanki Asi.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 7 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć Tomek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No tak, taki już mój los, chciałem się przywitać a i tak pytają o Asię. Pozostanie mi pozostać w jej cieniu :? Cóż, i tak dzięki za miłe powitanie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A kto pyta? Tomek nie rób scen, zapraszamy w nasze skromne progi :) Co reflektujesz? Kawkę? Herbatkę? Może coś mocniejszego? Mamy speców od wszystkiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Podwójny Extra Slick FinalBody Shine z lodem. Wstrząśnięty, nie mieszany. Na kawkie trochę późnawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Już serwuje ;) Mamy tu takich hardkorów, że nie patrzą na godzinę.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No tak, taki już mój los, chciałem się przywitać a i tak pytają o Asię. Pozostanie mi pozostać w jej cieniu :? Cóż, i tak dzięki za miłe powitanie :|Kurcze Tomek nie marudz :) chlopaki sie domagaja pieknej kobiety pracujacej w pieknym zawodzie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No dobra, miałam się oburzyć na wcześniejsze słowa "a kto pyta?", ale Seba75 uratowałeś sytuację :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No dobra, miałam się oburzyć na wcześniejsze słowa "a kto pyta?", ale Seba75 uratowałeś sytuację :lol:Widzisz mowia ze mam wrodzona inteligencje ale gdzies sie czasem zapodziewa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witaj Tomku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Siema :!: 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi