SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No to wreszcie zapodam nie udany projekt chyba JJ taki chcial wyszedl do dupy i tyle :( Gosc zakupil auto i tak stalo ponad 1,5 roku wreszcie idzei do sprzedazy Zestaw zew Zestwa wew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Przepraszam Seba, a co nie wyszło??? :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja też nie wiem. Chyba coś poza lakierem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Przepraszam Seba, a co nie wyszło??? :roll: :)To jeden z niewielu aut po ktorych mam kaca moralnego :cry: czegos Tu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Bardzo ciekawy model Mercedesa Ci się trafił ;) Seba, brak to może i jest, ale właściciela, który teraz o niego odpowiednio zadba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 elegancko :) nie wiem do czego sie tu przyczepić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No to wreszcie zapodam nie udany projekt chyba JJ taki chcial wyszedl do dupy i tyle :(Weź bo aż mi się smutno zrobiło :cry: Ja tu nie widzę niczego nieudanego, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Lubię takie auta. Podoba mi się. Seba, weź się w garść ;) Powiedz co Ci tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Świetna robota, rasowy mercedes, to szampańskie Clio z poprzedniego postu to była chyba tylko rozgrzewka przed tym mieciem :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ja chyba wiem ;) Seba krzywo zestawy poukładał i teraz zle sie z tym czuje jak patrzy na foty :D w zew. jakieś takie odstępy między produktami nieproporcjonalne :( a w wew. zero ładu. najpierw wielgachny potem maciupki, potem Blue :( to wszystko powoduje kaca moralnego :lol: Bo poza tym to widze ze wszystko ok jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba jest pewnie na takim poziomie perfekcji, że łapie to co niezuważalne i niewidzialne - przynajmniej dla mnie. No i fakt chodzi chyba o krzywo poustawiane butelki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 No co WY przeciez Tu jest totalny brak glebi koloru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 rzeczywiście..... jak zwykle spartoliles robote .... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi