wojd Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam bardzo serdecznie. Długo zastanawiałem się czy taki stary zgred może zarejestrować się na tym forum bo detailerem już nie będę. Może coś przy swoim skrobnę ot i wszystko. Ale zaryzykowałem. Przynajmniej będę Wam kibicował. Gdy znalazłem Wasze forum, wierzcie mi w pierwszym dniu przeglądałem go do 3 w nocy. Następnego dnia też z 8 godzin. Jestem zachwycony tym co potraficie i robicie z taką pasją. Trochę z humorem. Jak się zastanowię to ja w pewnym sensie nie wiedząc o tym " "detailerem" " byłem już w wieku 10 lat. Kiedy wysprzątałem wujkowi Opla z 1932 r. to pozwalał mi w nim posiedzieć, tylko nie wolno mi było naciskać na taką dźwignię w podłodze po prawej stronie gazu bo tam było uruchamianie rozrusznika. Takie były patenty. http://img820.imageshack.us/img820/7615/36487935.jpg Następnym samochodem była Warszawa M20. Tę mogłem już sprzątać i umyć. Najczęściej deszczówką, bo miękka. Za to mogłem się przejechać. http://img225.imageshack.us/img225/9673/34108976.jpg Po zdaniu i otrzymaniu prawa jazdy były już własne: Syrena 104, 105, 126p, Fiat 850, Uno, VW Polo Gdy sprzedawałem Polo to kupujący cztery razy biegał dookoła nie mogąc uwierzyć, że lakier na 13 letnim samochodzie może tak wyglądać. Ale się rozpisałem. Witam raz jeszcze i jestem z Wami. Tak trzymać i nie popuszczać. Ps. Jak coś to poproszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Doskonale powitanie chyba pierwsze z taka klasa, Zycze Ci milego pobytu i mile spedzonych chwil na naszym zawirowanym swiatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witamy bardzo serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witaj Wojtek!!!! Wreszcie nie będę jedynym starym zgredem (52) na naszym sympatycznym forum :lol: Humor, we dwóch, możemy zapewnić jak te dwa dziadki z Muppet Show :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witaj Wojtku :) Syrena 105Jako dzieciak, parę razy siedząc na kolanach u taty kierowałam tą limuzyną ;) Ech, to były czasy, to była frajda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witamy serdecznie. Mirek mówią że życie się zaczyna po pięćdziesiątce, a ja uważam że po dwóch jest jeszcze lepiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Cześć Wojtku :) Jak to się pięknie mówi: zapraszamy do wspólnej zabawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wojtku, witamy serdecznie w naszych skromnych progach. Jak powiedział Sebastian - bardzo miłe i kulturalne przywitanie. Mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Do końca Świata i jeden dzień dłużej. Dziękuję za takie miłe przyjęcie. Szczerze. . . . Nie spodziewałem się tego. Fonnes. Zgredziki są często bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja jestem najmłodszy z naszych zgredzików, pewnie Was nie dogonię, ale depczę po piętach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witaj Wojciechu milo nam powitać w zakręconej rodzinie i nie wiek czyni detailerem a to co się robi i kocha... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witamy w rodzinie. Wojtku, też mam taki pedał. I też w Oplu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi