SNB SWEDEN Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 To wlasciwie dla mlodego fana Meganow, jedno Coupe drugi klasyk Megane oba w niebieskim met, Cuope smiga laska zwyklym jej chlopak budzet skromny ale cos tam sie zrobilo :) Myjku myjku Pelna gromadka malych rysek Takie 50/50 i koniec I poszedl na dwor :lol: Jak pierwszy Meganek nie potrzebowal nic w srodku to ten drugi juz tak :( Kurde Ja to nei wiem gdzie te ptaszyny jedza chyba kuchnie musza zmienic Znowu to samo mnostwo malych rysek Ale sie ziarenko okazalo na koniec Pleneru nie bedzie bo padl snieg i caly misterny paln poszedl sie j...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ale zdziwko, u chłopaka większy syf w środku niż u niej. Ale bez zdjęć laski się nie liczy.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 To coś dla Rafała ;) Kolejny raz widać, że każde auto porządnie zrobione wygląda świetnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzax Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Seba czym zabezpieczałeś gumowe dywaniki w tej drugiej megance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 kurde mam te same opony co w meganie coupe ale nie malowałem tak tych napisó na biało :lol: po jakiego to malować omg :? ale generalnie ładnie ci wyszło :) a u Ciebie Seba snieg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Seba dzięki za podrzucenie projektu. Super robota.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Super wygląda Coupe na fotce w środku jak już jest skończona :) No i tym razem jest "głębia" ;) A co tym razem poszło w ruch, zgodnie z ostatnimi trendami S17+ czy też "X" P.S. Na tej samej fotce drzwi w tle za Megane, wyglądają jakby ktoś wpakował w nie cały magazynek z pistoletu - te ciemne kropki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Super wygląda Coupe na fotce w środku jak już jest skończona :) No i tym razem jest "głębia" ;) A co tym razem poszło w ruch, zgodnie z ostatnimi trendami S17+ czy też "X" P.S. Na tej samej fotce drzwi w tle za Megane, wyglądają jakby ktoś wpakował w nie cały magazynek z pistoletu - te ciemne kropki :D Troszke testowalem pasty Kocha, ale nie bylo duzo czasu wiec pojechalem klasykiem S17 bo ta lepiej sobie dala rade niz S17+ w kabinacji z pomaranczowym padem PS hmm drzwi chyba cos tam strzelalismy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wreszcie jakieś konkretne autka :D Oczywiście wyszło świetnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ależ mi się podobają te qpajki :D a jeszcze odpicowane przez takie ręce miodzio po prostu :mrgreen: i mój jednak chyba najbardziej ulubiony kolorek ;) Sebek kolejny udany projekt :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Fajny ten kolor mają po korekcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Piękna robota ;) Ale się błyscy :D ps. ta linia meganek najbardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 trzeba było te opony czymś silniejszym potraktować to moze by te piekne napisy od razu zeszły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Fakt, białe napisy tutaj nie pasują, tak samo jak te świecidełka z przodu coupety... ;) Lepiej by wyglądały Angel Eyes... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Rafał, te "świecidełka" nie są do ozdoby jak to nie raz polacy montują w swoich autach by były bardziej "kul". One mają określone zadanie do spełnienia i się sprawdzają w rejonach Seby :) zresztą niech on sie wypowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Rafał, te "świecidełka" nie są do ozdoby jak to nie raz polacy montują w swoich autach by były bardziej "kul". One mają określone zadanie do spełnienia i się sprawdzają w rejonach Seby :) zresztą niech on sie wypowie :D Lukasz ma racje , wszelkiego typu zwierzyna lesna,misie,sarny ,losie podczas porodu otrzymuja swiatelka od poloznej i dlatego samochody posiadaja dodotkowe lampy zeby szybciej takich osobnikow na drodze zobaczyc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Lukasz ma racje , wszelkiego typu zwierzyna lesna,misie,sarny ,losie podczas porodu otrzymuja swiatelka od poloznej i dlatego samochody posiadaja dodotkowe lampy zeby szybciej takich osobnikow na drodze zobaczyc To musi być niezle kolorowo na szwedzkich drogach z tymi wszystkimi odblaskowymi zwierzętami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Trochę zasyfiona była. Ja myślałem że Szwedzi mają we krwi uporządkowane auta przynajmniej w środku :-) Zawsze po takiej robocie, aż miło się robi jak klient odbiera furę z uśmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Trochę zasyfiona była. Ja myślałem że Szwedzi mają we krwi uporządkowane auta przynajmniej w środku :-) Zawsze po takiej robocie, aż miło się robi jak klient odbiera furę z uśmiechem. Ta Szwedzi porzadni :mrgreen: Slawek co Ty czytales :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Stare czasy. Jak startowałem na 1/4 mili to szwedzi zawsze przywozili szybie i pieknie odpicowane auta. Polacy mieli maksymalne padaki z mocnymi silnikami, a ja jako jedyny z PL zawsze starałem się aby lakier i fura dobrze się prezentowała i nie była przy tym najwolniejsza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Seba jak zwykle...pięknie wykonane zlecone zadanie ;) I mały OT: Sławku, czym startowałeś, jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi