Zając Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Może nie jest to idealne 50/50 ale nie mogłem sobie darowac aby nie pokazac różnicy na lakierze auta z 1956r który 38 lat stał pod stertą siana i słomy nie widząc wody a tym bardziej kosmetyków :) Dodam,że lakier był odnowiony jakieś min 40 lat temu co z resztą widac :D Zdjęcia zrobione telefonem bez braku możliwosci doświetlenia elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 najperw to trza go było wyciągnąć niech pooddycha, umyć i dopiero sie bawić, ale widzę że rdza mu doskwiera, masz więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Oddycha od miesiąca w ciepłym garażu.Cała buda jedzie do piaskowania więc nie było sensu się zagłebiac w zabawe.Chciałem zobaczyc co da się wyciągnąc z 40 letniego lakieru :) Zdjęcia mam ale juz rozebranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi