19Urban94 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Koledzy mam kilka pytań co do politury.... 1. Czy politura coś daje na lakierach metalizowanych i pokrytych warstwą lakieru bezbarwnego.?? 2. Jest sens stosować politurze na jasnym lakierze.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Przeglądnij sobie w pracach mojego Peugeota z wczoraj. Tam jest nałożony na niego Glaze Farecla Black Top i sa pokazane zdjęcia po nałożeniu. Według mnie lakier zrobił się bardziej mokry, nawilzony jak usta nastolatki. Ale to tylko według mnie. Musisz sam ocenić. A czy na jasnych coś da? Ostatnio działałem na białym Triumph Tiger (motocykl) i ciągnąłem go Schol S40, potem Dodo Juice Lime Prime, Colli 915 i Dodo Juice Supernatural. Jak Ci wiadomo, Dodo Juice Lime Prime posiada w sobie również cząstki Glaze (czyli politury) i lakier równiez po nim w porównaniu do samego Schola stał się nawilżony. Nie mam niestety fotek, w każdym razie jak był zrobiony sam bak w motocyklu, to już było widać różnice, nawet moja kuleżanka, zupełny laik zapytała co robiłem z bakiem w motocyklu, bo inaczej wygląda, taki wilgotny się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzięki Przemku.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi