JJ. Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zdjęcia z cyklu (nazwy do wyboru): 1. Super profi robota lakiernika, 2. Kupię polerkę, założę futro i będzie lustro jak u psa ja*ca, 3. Za 200zł w godzinę. Mnie odrzuca. Życzę smacznego.. :lol: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Adosnisku nie szalej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wypoleruje wszystko! :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak Mgławice Magellana na teleskopie Huble'a :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Trzeba teraz uważać na mieście gdzie się samochód parkuje, żeby Dżej zdjęć nie na robił i w świat lipy nie puścił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 żeby Dżej zdjęć nie na robił i w świat lipy nie puściłDżej - paparazzi detailingu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Rafał, strzeż się 8-) Dżej z obiektywem czyha za rogiem.. :mrgreen: A tak poważnie, czasem stanę i robię zdjęcia. Chciałbym, żeby przyłapał mnie jakiś właściciel, mógłbym odbyć z nim pogawędkę na temat tego co ma na aucie.. ;) Zachęcam Was do umieszczania swoich zdjęć, może macie jakieś w swojej biblioteczce.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dobrze, że mieszkam na 2 końcu Polski od Dżeja, bo by mnie też pewnie uszczelił po zakupie auta i "polerce" :roll: Tylko kawałek maseczki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dlatego ja nie daje żadnych zdjęć mojego samochodziku bo byście sie po przewracali :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saet Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Chciałbym, żeby przyłapał mnie jakiś właściciel, mógłbym odbyć z nim pogawędkę na temat tego co ma na aucie.. ;)Przypuszczam, że pogawędka by się skończyła jakoś tak. E tam panie, jakie hologramy, rozejrzyj się pan. Większość samochodów, które stoją tutaj ma takie coś. Zresztą każdy wie co to hologram, takie cuś srebne co to no płytach cd się nakleja, wiem bo widziałem w empiku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Hehe :) Ja bym się nie patyczkował i prosto z mostu powiedział, że gość który mu polerował lakier poprostu spaprał robotę. Niech ma świadomość, że dał się zrobić w balona. Wojtek, tak piękne, że aż straszne.. :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Takie finezyjne te wzory jakie wyszły, wręcz sztuka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Dziewczyna kolegi kupiła auto w zeszlym tygodniu...Wcale nie odstaje od tych wyłapanych przez Dżeja :D I się pytali czy da się coś z tym zrobić... Powiedziałem że da się odsprzedać :lol: Żartuję, nowa rotacja poszła w ruch 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 J.J gdzie tak spierdzielili robote? będe wiedział jakich blacharzy/lakierników omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dawid, nie odpowiem Ci. Łapałem na mieście, przypadkowe ofiary. Ale z przykrością stwierdzam, że większość lakierników 'trudzących' się polerką zrobi Ci takie kwiatki na lakierze. Wciąż mam w pamięci Seicento znajomej które dostało pełną polerkę wraz ze zrobieniem zaprawek za 250zł.. W szczelinach resztki pasty, zaprawki nie spolerowane, rysy nie usunięte a na dodatek dodane hologramy :? :roll: Artur, pochwal się co i jak.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Artur, pochwal się co i jak.. ;)Dżeju, nie będę wrzucał na "Naszych projektów" bo jak to się mówi na forumie "relacja zdjęciowa uboga" :D i na dodatek bez aparatu byłem tylko z komórką. Zapodam jedno 50/50 bo pomimo jakości fotki efekt jest... no niezły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie no, jest elegancko. Nawet Nasz forumowy skromniś amator nie powstydziłby się takiego efektu :) Następnym razem proszę o bardziej bogatą relację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja na parkingu przyuważyłem dziś takie "dzieło" jakiegoś mistrza polerki ;)) Nie mogłem się powstrzymać przed strzeleniem fotki :mrgreen: Na żywo te hologramy wyglądały jeszcze lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To auto astronoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 O takiego ostatnio ustrzeliłem: :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 swetrem chyba polerowali :lol: .Tak prawde mówiąc to unas w Białymstoku z kosmetyką aut jest raczej kiepsko :( a nawet bardzo kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Znalezione na Allegro x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Te "super odblaski" na lakierze pewnie, w/g sprzedającego, mają zachęcić do kupna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ustrzelone "kfiatki" które pod blokiem stoją. Na początek escorciak, był w miarę, ale zrobili zaprawki, później lakiernik ładnie widać przepolerował i całe auto wygląda tak: A tu meganka, która z rok nie była myta nigdy kropelkowania, aż jednego deszczu patrze a ona ładne krople ma mówię WTF, zobaczyłem w końcu w słońcu cała z holsach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Turek bogato :u poezja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi