SNB SWEDEN Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Vlovlo jak to Vlovlo kanciate i tyle :lol: , ale Maniek fanatyk tego czegos to zdjec mu podeslemy, extremy nie ma zwykle auta, choc ten maly baczek ma przepiekny kolor(konar tenks za Carbona),V70 auto po 3 lata lisingu idzie dalej w swiat ogolnie zadbane wiec zdjec 50/50 nie bedzie natomiast V50 z 2007 ale zle myte co bedzie widac na zdjeciach,szczegolnie slady po wodzie ktora ewidentnie nie byla wycierana po myciu To jest to co uwielbiam w marce Volvo te piekne duze lampy I teraz ten kolorowszy Korekta zrobiona na padzie waflowym zoltym MS z S17+ I bylo mazanie Zymkiem Pozniej tylko podziwianie tej pieknej barwy A potem przyszedl snieg NIe smiac sie bo se gwizdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No Maniek będzie zadowolony. Seba robota jak zwykle profi. Powiedz czym robisz dywaniki gumowe wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Robota super chyba te pochwały Ci sie znudzą :lol: i mały komentarz z mojej strony czy w tym szarym volvo to ktoś jeździł w gumiakach którymi wczesniej chodził po polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mam nadzieje ze Maniek bedzie zadowolony, dywaniki myje a to roznie bywa czym, na koniec rozcienczony Choice nakladam czeka do wyschniecia i reszte wycieram MF,a co do gumiakow z pola a czort go wie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Powiem tak, aż miło, że w końcu jakieś volvo. Nawet 2 :D 70-tka też ładny kolor, felasie tzw. kosy kiedyś do 850 wciskałem, oryginalnie tylko w t5 były. 50-teczka ma kolor suuuper :) Lubie okropnie takie kolory. Ekstra wdzięczne. Jaakie ziaaarno. :) Ja ze swoim się dobrze wstrzeliłem. Jeszcze z roczek i na ten nowszy model wymienię. Też crossa. Volvo w rodzinie musi być. To zdjęcie ma 17 lat. Pierwsze volvo, 240 było w 1987. Dzięki Sebba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Seba, Co to za czarno-bialy aplikator/pad na którym stoi Natty's ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (konar tenks za Carbona) a kto to konar? :lol: :lol: :lol: :lol: nie ma za co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Seba, Co to za czarno-bialy aplikator/pad na którym stoi Natty's ???? To aplikator od Scholla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kolor na tej V50 cudowny.. :roll: Super robota panie kolego, co ja mogę powiedzieć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Seba. Trzeba dla Twoich prac założyć oddzielny dział. Stare ładniejsze niż nowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Seba. Trzeba dla Twoich prac założyć oddzielny dział. Stare ładniejsze niż nowe :D A wlasciwie mozna by nie glupi pomysl :lol: w kolejce mam pare padakow czarne V70,Audi S6,A6, i cos tam jeszcze :lol: teraz pracowac za mlodu,na stare lata lezak i drink z parasolka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kolor V50 prawie taki jak w moim civie :) ŁAAAAAŁ ! No fajnie, co tu można więcej pisać ? :P AAA, może w nastepnych relacjach pokusisz się o zdjęcia w dzień ? :mrgreen: Seba, czym nakładeś Zymola na V50 ? I bylo mazanie Zymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Bardzo możliwe, że Sebie nos do tego był potrzebny :P Pięknie Seba... już sam nie wiem co pisać, na te Twoje amatorskie realizacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Pięknie Seba... już sam nie wiem co pisać, na te Twoje amatorskie realizacje :Dno bo taka prawda, co tu w końcu pisać o projektach Sebastiana, żeby ktoś nie posądził nas o nudne wypowiedzi na forum :lol: V50 - przepiękny, taka dojrzała czereśnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dziekuje ze mile komenty, wiem ze juz moje projekty sa nudne ale co zrobic no tak juz jest ale obiecuje opanuje sie troche, Zymka nkaldalem rekoma staram sie zaprzyjaznic z Carbonem i chyba sie troche lubimy dzis trenowalem na V50 ale czerwonym :D ale ta czerwien pieknie sie leje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi